≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Iz grupe od četiri, izdvojio se jedan i ujedao devojku, čuo se vrisak": Novi slučaj napada pasa u Leskovcu

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Očevici kažu da se iz grupe od četiri psa izdvojio jedan žuti i nasrnuo na devojku, koja nije obraćala pažnju na pse i ujeo je, posle čega se čuo vrisak

  • 10
pas lutalica napada devojku ujeda Foto: Shutterstock

Leskovčanku je danas u Radničkom naselju na kraju Ulice Nikole Skobaljića ujeo pas. Ona je oko 13.20 izašla iz jednog frizerskog salona kada je napao pas i ujeo, potvrđeno je u Hitnoj pomoći Doma zdravlja, ali i od strane očevidaca.

Očevici kažu da se iz grupe od četiri psa izdvojio jedan žuti i nasrnuo na devojku, koja nije obraćala pažnju na pse i ujeo je, posle čega se čuo vrisak, piše Jugmedia.

- Hitna pomoć je pod rotacijom stigla odmah, previla devojku i odvezla je - kaže žena koja je napad videla iz istog salona.

To je drugi napad na prolaznike u Radničkom naselju u dva dana.

Zaposleni u ZOO higijeni JKP Komunalac i danas su tragali za psima po ulicima.

- Nažalost, ne možemo biti na desetak mesta u isto vreme. Imamo utisak da ih neko namerno izbacuje na ulice - kaže jedan od radnika u ovoj službi kojeg smo videli sa još jednim kolegom u naselju Toma Kostić, gde je takođe viđen čopor pasa.

Dva radnika su još kazala da su čula da neki od Leskovčana imaju mini private neregistrovane azile pa kada se psi namnože oni ih izbacuju na ulice.

Leskovac, inače, ima gradski azil za pse.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Persa

    27. april 2024 | 22:51

    Sve ih izvezite u Kinu! Dokle da da strahujemo da izadjemo i pustimo dete na ulicu koje odavno nisu bezbedne bas zbog pasa lutalica? Kao da zivimo u dzungli!

  • LE

    27. april 2024 | 21:38

    Žutom psu se devojka najviše svidela kao žrtva i ugrizao je,jadni ovi psi na jugu što su agresivniji nego na severu.

  • S

    28. april 2024 | 01:38

    Cesto na ovu temu postavim pitanje: Zasto nigde preko nema copora agresivnih pasa koji laju ili vijaju ljude po ulici "?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA