≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pčela ubola muškarca u Preljini, pa izgubio svest: Policajci mu ovako spasli život

N. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čovek je tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, navedeno je u saopštenju

  • 3
PU Čačak saobraćajci pomogli sugrađaninu Foto: Instagram/mupsrbije

Policajci su pomogli čoveku u Preljini kojeg je ubola pčela, pa ga hitno prevezli u bolnicu. MUP im uputio pohvale preko zvaničnog Instagram profila.

"Naše kolege iz saobraćajne policije Policijske uprave u Čačku, Šipetić Nikola i Simeunović Darko, još jednom su pokazali da su policijski službenici uvek tu za svoje sugrađane, spremni da hitno reaguju i pomognu", navedeno je u objavi.

Kako su napisali, Šipetić i Simeunović su tokom redovne kontrole saobraćaja u Preljini sugrađanina koji im je zatražio pomoć zbog ujeda pčele, odmah smestili u svoj službeni auto i uputili se ka bolnici.

Čovek je tokom vožnje izgubio svest, najverovatnije usled anafilaktičkog šoka, a policajac je zaustavio vozilo Hitne pomoći koje je naišlo u tom trenutku i time sugrađaninu spasio život.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iki

    28. april 2024 | 12:46

    I CH je ovo normalno policija ukazuje prvi pomoc i renaimaciju cak ali ih nigde nema po novinama jer im je to posao kao sto je i pekaru da nocu pravi hleb i pecovo

  • Lale

    28. april 2024 | 15:53

    Toj dvojici je to i dužnost a ne samo da pišu kazne kao meni letos. Pa bilo bi nezamisivo da ti policajac ne pomogne kao i da ti ne napiše kaznu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA