Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas lutalica izujedao i radnika ZOO higijene u Leskovcu

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Direktor ovog preduzeća Vladimir Sinadinović kaže da je radnik zbrinut u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac

  • 5
pas lutalica napada devojku ujeda Foto: Shutterstock

Prilikom nastavka akcije hvatanja agresivnih pasa lutalica u Radničkom naselju danas je izujedan i radnik ZOO higijene u Leskovcu, potvrđeno je Rešetki u JP "Komunalac".

Direktor ovog preduzeća Vladimir Sinadinović kaže da je radnik zbrinut u Urgentnom centru Opšte bolnice Leskovac.

"Povređen je prilikom hvatanja tog psa koji je pravio najviše problema. Zaposleni ima ujede po butinama i rukama. Kako mi je preneto, moraće i na ušivanje", kaže Sinadinović.

On navodi da je to četvrti pas lutalica koji je sklonjen sa ulice u ovom naselju. Podsetimo, pre par dana su u roku od nekoliko minuta psi lutalice u Ulici Gavrila Principa u ovom naselju izujedali dve žene.

Novinarima su počeli da se javljaju žitelji ovog naselja koji su tvrdili da taj čopor pasa lutalica kidiše na ljude već neko duže vreme.

Šinteri u ovom naselju dežuraju već četvrti dan zaredom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Passs ljuuttt

    29. april 2024 | 10:02

    Nijee ni cudoo...kakoo ih hvatajuu i staa radee...pravdaa za psee...mi smoo olosii...odakle na ulicama rasnii psii ...pa zloo u obliku covekaa kad see zasitii ilii prestanee da bude podoban za stancovanjee...caooo....pravdaa za svee zivotinjee..psee najvisee

  • Bhm

    29. april 2024 | 09:50

    I mene da hoće neko da ulovi ja bih ga ujeo ali mnogo jace od ovog jadnog preplasenog psa koji je tako"jako" ujeo radnika da će čak" možda morati i na ušivanje" ???Pa kako ga je onda on to "strasno" izujedao?!Većito drvlje i kamebje na pse jer je tako najlakse svima.Izbacuju se na ulice iz domova,sutiraju,teraju,progone,truju i tuku a kada talaju na takve onda su agresivne zveri,besni i ludi psi koji samo sto ne gutaju ljude u komadu!Psa ne moras ni da hranis ni da napojiš samo ga pomazi i biće ti zahvalan kao da si mu ucinio sve na svetu jer su psi zivotinje koje je Bog stvorio da vole i da pokazu sta je vernost medutim za gorde i ohole zainaćene ljude ovo su sako reci nekog tamo ludog kuckara koji nema nikog svog pa provodi vreme sa zivotinjama...imam,imam 4 udomljena psa i jednu mačku,zenu i dvoje dece,svoj privatni biznis,porodicu,prijatelje,sve to omam i nisam lud,ne lizem se sa svojim psima ali ih volim,hranim,pojim,mazim,šetam i brinem o njima a oni meni za uzvrat daju bezuslovnu ljubav i pozitivnu energiju.Ne znam sta je to mapalo ljude,odalle tolila zloba i strah medu nama?Pogledajte u kakvoj harmoniji zive psi i macke lutalice sa ljudima u Istanbulu gde zivi 2 puta vise ljudi nego sto Srbija ima stanovnika pa razmislite malo...

  • Ilija

    29. april 2024 | 09:37

    Takve Pse treba odmah likvidirati

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA