Vreme čitanja: oko 1 min.

Provedite praznike u Prirodnjačkom centru u Svilajncu

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 1. Maj nezaboravna nagradna igra za odrasle – muzičke stolice

  • 0
Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu Foto: Promo/ Danijel Milić

Prirodnjački centar u Svilajncu tokom predstojećih praznika sprema posebne programe, u kojima će uživati cele porodice i sve generacije.

Najmlađe posetioce očekuju edukativno-kreativne radionice, u kojima će farbati jaja različitim tehnikama, naći se u ulozi istraživača kroz igru "Potraga za blagom", a očekuju ih i pozorišne predstave, bioskopske projekcije, kao i uživanje u novoj multimedijalnoj izložbi, gde će zakoračiti u daleku istoriju naše planete kroz virtuelnu realnost.

Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu Foto: Promo/ Danijel Milić

Uz zagarantovanu zabavu za najmlađe, ove godine Prirodnjački centar samo 1. maja organizuje i IGRU ZA ODRASLE – MUZIČKE STOLICE, najveće do sada održane kod nas, gde pobednika očekuju i vredne nagrade. Osim toga, odrasli će moći da uživaju u restoranu i opuste se u jedinstvenom, autentičnom ambijentu parka, dok deca uživaju u radionicama, igraonicama i sadržajima.

Prirodnjački centar Srbije u Svilajncu Foto: Promo/ Danijel Milić

Za one željne novih znanja, tu su i stalne postavke, koje možete proći uz pratnju vodiča tokom specijalnih vodičkih tura, gde ćete se upoznati sa prvim oblicima života na Zemlji, razvojem naše planete, upoznati faunu afričkog kontinenta, videti originalne fosilne ostatke dinosaurusa i upoznati se sa prirodnim blagom naše lepe Srbije.

Prirodnjački centar tokom praznika radi svakog dana od 10 do 18 časova. Sve satnice i termine možete videti na sajtu www.prirodnjackicentar.rs.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA