≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Jak vetar u Nišu oduvao metalnu ogradu na prolaznicu: Žena se jedva spasila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prethodno je isti deo metalne ograde poleteo ka jednom muškarcu koji se zatekao u blizini ali je on uspeo da ga zaustavi

  • 3
Vreme, vetar, vetrovito Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Jak vetar koji već dva dana duva u Nišu izazvao je nesreću u kojoj je jedna žena na sreću, zadobila samo lakše povrede.

Kako saznajemo, juče popodne na četrdesetčetvorogodišnju Nišlijku kojaj je prolazila ulicom Vase Pelagića u naselju Pantelej palo je čelično “platno” kojim je bio ograđen jedan deo gradilišta. Ženu je zbrinula Hitna pomoć, policija je po njihovom pozivu izašla na lice mesta radi utvrđianja svih okolnostio ovog događaja.

Prethodno je isti deo metalne ograde poleteo ka jednom muškarcu koji se zatekao u blizini ali je on uspeo da ga zaustavi pa je prošao bez povreda. Sledeća prolaznica nije se tako dobro snašla ali je ipak uspela da izbegne teže povređivanje.

Nadležne inspekcijske službe utvrdiće da li postoji odgovornost izvođača radova koji je dužan da se stara o bezbednosti gradilišta i u skladu sa tim saznanjima, preduzeće adekvatne mere.

D.K.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lidija

    1. maj 2024 | 11:50

    Šta treba da se utvrdi? Naravno da izvodjači radova na gradilišta, treba da obezbede svoj prostor u svim vremenskim uslovima.

  • N 1

    1. maj 2024 | 11:38

    Prirodna nepogoda i ne moa uvek biti krivica ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA