Vreme čitanja: oko 1 min.

Umesto na uranku dve devojke završile na groblju: "Na dobrom smo putu"... Ovaj snimak nasmejao sve na mrežama

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se vide Taša i Marija koje su pokušale da stignu na proslavu praznika, ali umesto da se nađu na nekom izletištu devojke su završile na groblju.

  • 2
Prvi maj, uranak Foto: Nikola Anđić

Dve devojke iz Srbije krenule su danas na proslavu Prvog maja, a njihovo putovanje nije išlo baš onako kako su planirale. 

Na društvenim mrežama kruži snimak na kom se vide Taša i Marija koje su pokušale da stignu na proslavu praznika, ali umesto da se nađu na nekom izletištu devojke su stigle na groblje.

One su pratile upustva sa mapa, ali umesto na odredište stigle su na groblje, a telefon im je i dalje pokazivao kako su na "dobrom putu". Dve devojke su se slatko ismejale iako im sigurno nije bilo lako da se nađu u ovakvoj navigaciji. 

Ispod videa nizali su se komentari i mada su se mnogi smejali ovoj neobičnoj situaciji bilo je i onih koji su komentarisali da bi "razbili telefon" da im se tako nešto desilo.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA