≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozio, a nema položeno, 4 puta osuđivan: Sad izazvao udes u Novom Pazaru, troje povređeno

E. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mladić je automobilom upravljao i bez registracije, a vozilo mu je oduzeto

  • 2
Temerinski most, Novi sad, policija, samoubistvo ambulantna kola hitna pomoć Foto: N.B.

Saobraćajna policija u Novom Pazaru oduzela su vozilo "folksvagen pasat" od vozača (21) koji je u Tutinu izazvao saobraćajnu nezgodu u kojoj su tri lica povređena.

Vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu zadobio je lake telesne povrede, a lake telesne povrede zadobili su i devetnaestogodišnji vozač i sedamnaestogodišnji putnik iz drugog vozila. U ovoj nezgodi, oštećeno je i jedno parkirano vozilo.

Kontrolom je utvrđeno da vozač koji je izazvao saobraćajnu nezgodu nema vozačku dozvolu ni za jednu kategoriju motornih vozila, kao i da je na vozilu kojim je upravljao istekao rok važenja registracione nalepnice. Takođe je utvrđeno da je u poslednje dve godine u četiri navrata pravnosnažno osuđen zbog upravljanja vozilom bez vozačke dozvole.

Od početka primene mere privremenog oduzimanja vozila za teže saobraćajne prekršaje, na teritoriji Policijske uprave u Novom Pazaru oduzeto je 7 vozila, a 4 vozača od kojih je vozilo oduzeto bile su osobe mlađe od 25 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA