≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Umrla "srpska Mona Liza" (29), sestra Nataša se oprostila potresnim rečima: "Anđele moj, heroju, hvala za sve"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Aleksandri Dinić (29) prve simptome agresivnog tumora na mozgu osetila je još u jesen 2020. godine

  • 8
Aleksandra Dinić Foto: Privatna arhiva

Aleksandra Dinić (29) koja se četiri godine borila sa tumorom na mozgu, umrla je sinoć. Njena sestra Nataša objavila je tužne vesti na svom profilu.

- Veliko srce naše Aleksandre je sinoć prestalo da kuca. Često je govorila "Nato ja ne tražim od Boga da me izleči, već samo da mi da snage da sve izdržim. I tako je i bilo. Izdržala si sve lepa moja, i više od toga! Nosila si svoju tešku bolest, svoj teški krst, dostojanstveno, od početka do poslednjeg trenutka. Uvek sa osmehom, bez jadikovanja. I kada ti je bilo najteže uspevala si da nas nasmeješ na samo tebi svojstven način. Zato ti obećavam, da zbog tvoje velike žrtve i trpljenja nikada neću pasti u očaj. Ti si imala bezbroj razloga da budes očajna, ali nisi bila nikada! Štedela si nas patnje, a sve zbog tvoje velike ljubavi prema nama. Hvala ti za sve anđele moj, heroju moj. Hvala ti što si me naučila šta znači bezuslovno voleti. Hvala ti što si me naučila trpljenju. Hvala ti što si mi pokazala šta znači istinska vera i požrtvovanost. Jacika naša, volimo te zauvek! Tvoja mama, taja i Nata - napisala je njena sestra Nataša.

Podsećamo, Aleksandri Dinić (29) prve simptome agresivnog tumora na mozgu osetila je još u jesen 2020.godine. Prva intervencija bila je u junu 2022. godine. Tada joj je bila otvorena glava, uzet je uzorak i otkriveno je da boluje od glioma, agresivnog tumora, vrlo izazovnog za lečenje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • NV

    2. maj 2024 | 22:58

    Bože tako mi je zao ovog andjela. Pratim godinama tekstove o njoj i uplaćivali smo pomoć i nadali se. Svaki put pomislim koliko je sestra voli i koliko se bori za nju. Srce mi je slomljeno.. iskreno saučešće porodici i sestri koja se toliko borila za nju Pocivaj u miru lepotice. Neka te andjeli čuvaju i da te više ništa ne boli 💔🥀

  • Milica 29

    2. maj 2024 | 22:25

    Bože kako je bila lepa. Počivaj u miru dušo draga. 🙏Neka ti Bog podari rajsko naselje. 💔

  • Nemušti

    2. maj 2024 | 22:29

    🥹 neka joj je laka zemlja.Neka te Andjeli čuvaju. 🥹

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA