Vreme čitanja: oko 1 min.

Spašeni Rusi koji su nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri!

A. G.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnici sektora za vandredne situacije uspeli su da pronađu i spasu Ruse koji su danas nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

  • 1
Izgubljeni Rusi Foto: MUP/RINA

Pripadnici sektora za vandredne situacije uspeli su da pronađu i spasu Ruse koji su danas nestali u Ovčarsko-kablarskoj klisuri.

- Ruski državljani, dve devojke i mladić, omašili su stazu i zaglavili se na nepristupačnoj lokaciji. Vatrogasci iz Čačka brzo su reagovali, pronašli ih i spasili - piše na zvaničnom instagram nalogu MUP-a Srbije.

- Locirani su u blizini Savinih isposnica, na jako nebezbednom terenu. Bili su na samoj litici. Ekipe spasilaca su bile su primorane da ih izvlače konopcima, veoma teška intervencija koja je dugo trajala. Ipak, najvažnije je da su turisti izvučeni na sigurno. Nisu povređeni i odvezeni su u njihov smeštaj - potvrdjeno je za agenciju RINA sa lica mesta.

U spasavanju su učestvovali vatrogasci-spasioci, pripadnici Interventne jedinice i Saobraćajne policije.

Podsetimo, ovi turisti izgubili su se danas, a oko 18 časova pokrenuta je potraga za njima, koja je bila otežana zbog mraka koji je padao, ipak naši vatrogasci uspeli su da ih izvuku na sigurno.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lucy.Ch

    4. maj 2024 | 20:59

    E sada javite Putinu da su Rusi iz delegacije uspešno spašeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA