Vreme čitanja: oko 1 min.

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Tajić na ponoćnoj liturgiji u Gračanici

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tajić će prisustvovati liturgiji umesto direktora Kancelarije Petra Petkovića, kojem je, kako je ranije saopšteno iz Kancelarije, vlast u Prištini na čelu sa Aljbinom Kurtijem zabranila da za najveći pravoslavni praznik Vaskrs bude sa svojim narodom na Kosovu i Metohiji

  • 0
Gračanica Foto: Tanjug/Dopisnik KiM

Zamenik direktora Kancelarije za KiM Vlade Srbije Borislav Tajić prisustvovaće ponoćnoj Vaskršnjoj liturgiji u manastiru Gračanica.

Tajić će prisustvovati liturgiji umesto direktora Kancelarije Petra Petkovića, kojem je, kako je ranije saopšteno iz Kancelarije, vlast u Prištini na čelu sa Aljbinom Kurtijem zabranila da za najveći pravoslavni praznik Vaskrs bude sa svojim narodom na Kosovu i Metohiji.

Petković je planirao da za Vaskrs prisustvuje ponoćnoj liturgiji u manastiru Visoki Dečani, a da na Vaskršnje jutro prisustvuje službi u manastiru Gračanica, a potom i susretu i kucanju jajima sa najmlađima u manastiru Draganac.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA