Vreme čitanja: oko 1 min.

Za 4 dana preko Miloša Velikog prešlo preko 40.000 vozila: Pojačan saobraćaj, na naplatnim rampama bez gužve

M. S.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iz ovog preduzeća preporučuju da se učesnici u saobraćaju na vreme, putem portala na autoputevima, internet prezentacije JP "Putevi Srbije" i aplikacije za mobilne telefone informišu o eventualnim zadržavanjima

  • 0
Naplatna rampa Pakovraće Foto: Rina

Usled povratka građana sa odmora iz JP Putevi Srbije najavili su pojačan intenzitet saobraćaja na svim putnim pravcima. Za sada nema dužih zadržavanja na naplatnim rampama. Vozačima se savetuje oprez i strpljenje tokom vožnje.

Kroz NS Preljina u periodu od 01.05. - 04.05.2024.g. prošlo ukupno 39.490 vozila, dok je kroz NS Pakovraće u istom periodu prošlo 41.633 vozila, kako prenosi  RINA.rs.

Takođe, 05.05.2024.g. u periodu od 07 do 19 časova kroz NS Preljina prošlo je 6239 vozila a kroz NS Pakovraće 6915 vozila, potvrdjeno je za RINU u JP Putevi Srbije.

Iz ovog preduzeća preporučuju da se učesnici u saobraćaju na vreme, putem portala na autoputevima, internet prezentacije JP "Putevi Srbije" i aplikacije za mobilne telefone informišu o eventualnim zadržavanjima na naplatnim stanicama, prekidima saobraćaja, stanju kolovoza, vremenskim prilikama i drugim neophodnim informacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA