≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađen čovek za kojim je tragala cela Srbija: Za Telegraf otkrio šta se desilo sa novcem

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ispod fotografije koja je obišla celu Srbiju, oglasio se i jedan od radnika prodavnice u kojoj je novac izgubljen, te je otkrio da je Kraljevčanin želeo i da ih nagradi

  • 6
Novac evri Foto: Shutterstock

Gospodin iz Kraljeva zbog kojeg se udružila cela Srbija kako bi mu bio vraćen novac koji je izgubio je nađen! On je lično potvrdio ovu informaciju za Telegraf.rs i iskoristio priliku da se zahvali svima koji su pomogli. 

"Novac je vraćen, sve je kako treba, zaista hvala vam svima od srca", rekao je za Telegraf.rs.

Ispod fotografije koja je obišla celu Srbiju, oglasio se i jedan od radnika prodavnice u kojoj je novac izgubljen, te je otkrio da je Kraljevčanin želeo i da ih nagradi.

"Samo da obavestim da smo pronašli gospodina i da su pare vraćene vlasniku! Nudio nam je novac za nagradu ali smo odbili. Prihvatili smo čokoladu i Bajaderu", napisao je čovek.

Podsetimo, cela Srbija udružila se zbog jednog čoveka, a on o tome nije imao pojma. Kao bomba odjeknula je vest da je nepoznatom muškarcu u jednoj prodavnici na Zlatiboru ispalo 400 evra, a kako bi ga što pre pronašli na društvenim mrežama od juče su se širili apeli sa njegovom fotografijom.

"Prepoznaje li ga neko? Da se vrate čoveku pare", stoji u opisu fotografije na jednoj Fejsbuk grupi.

Iako se radi o pozamašnoj sumi, pronalazači nisu uzeli novac za sebe, već su se brže-bolje dali u potragu za vlasnikom. Čak se i osoblje iz prodavnice, kako pišu u komentarima, potrudilo da dođe do što prepoznatljivije fotografije sa sigurnosnog sistema.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iko

    14. maj 2024 | 12:15

    Ima jos malo postenih na balkanu. Svaka cast

  • Uzice u ❤️

    14. maj 2024 | 12:31

    Zlatiborski okrug prepun dobrih i postenih ljudi

  • Dragan Djenic

    14. maj 2024 | 15:16

    Zasto kriti zahvaljujuci sefu Pedji i njegovim radncima maxi centar na Zlatiboru je primer postenja,svaka cast kapa dole

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA