≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Petočlanoj porodici iz Kremana plamen progutao kuću: Zahvalni Bogu što su dobro, sad se uzdaju u humane ljude

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nakon požara ostala je ogromna šteta, pa je kuću najednostavnije napraviti iznova, za šta je porodici potrebna pomoć dobrih ljudi

  • 5
Izgorela kuća Predraga Jojića iz užičkog sela Kremna Foto: Telegraf/Borivoje Ilić

Velika nesreća protekle noći zadesila je porodicu Predraga Jojića iz užičkog sela Kremna, kada im je iz "čista mira" vatra progutala kuću u kojoj su živeli. Nesreća se dogodila u prvim večernjim satima, nešto posle 20 časova, kada su svi ukućani bili pod porodičnim krovom, a plamen na krovu kuće prvi je primetio njihov komšija, pa ih pozvao i rekao da im gori kuća.

- Sve se odigralo munjevitom brzinom, kada smo izašli iz kuće imali smo šta i da vidimo, plamen se širio sve više. Odmah smo pozvali vatrogasce, ali dok su stigli veći deo je izgoreo, ali spasili su prizemlje, koliko, toliko - priča nam domaćin.

Nakon požara ostala je ogromna šteta, pa je kuću najednostavnije napraviti iznova, za šta je porodici potrebna pomoć dobrih ljudi. Ni oni ne znaju da kažu, koji je razlog izbijanja požara, mada, i da znaju ne pomaže im u ovoj teškoj situaciji.

- U kući živim sa suprugom, dvoje dece i babom, nismo zaposleni, pa bi nam svaka pomoć u izgradnji nove kuće dobrodošla - dodao je Jojić.

Sreća je, pa u požaru niko nije povređen, a šteta će se, kažu, kad su ukućani živi i zdravi vremenom nadoknaditi.

Nadaju se da će im u izgradnji novog doma pomoći ko god može, pa da će uskoro opet svi zajedno živeti pod svojim porodičnim krovom.

Ukoliko neko može, a želi na neki način da pomogne porodici Jojić, domaćina može kontaktirati na broj 0612242138.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jova

    14. maj 2024 | 16:57

    Ne daj bože osiguranje uplaćivati! Svi nezaposleni a rešili da rađaju decu?! Neko drugi da ih hrani a roditelji da ih zagljupljuju i od njih prave nesposobne neradnike koji će se dalje razmnožavati?! Sve radimo pogrešno! SVE!

  • G 7

    14. maj 2024 | 16:21

    Vredni ljudi a što niste zaposleni pa da ste kuću održavali,sada ne biste imali problema i imali bi krov nad glavom.Samo radom može da se opstane a pomoć je za bolesne.

  • Đorđe

    14. maj 2024 | 16:34

    Ako ste zdravi i pravi što se ne zaposlite nego očekujete da drugi lome kičmu pa da vam pomognu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA