Vreme čitanja: oko 2 min.

Neviđena opasnost na putu kroz Kokin Brod: Umalo čovek glavu da izgubi

Vreme čitanja: oko 2 min.

Evo gde je jadni prolaznik umalo nastradao

  • 2
Kokin brod, rupa, put Foto: B.I.

Otvoren i bez ikakve zaštite, propust, tik uz magistralni put kroz Kokin Brod, mogao je biti veoma koban po jednog meštanina, koji je, kretajući se trotoarom, upao u njega. Naručitu opasnost predstavlja za decu.

Jedan propust u Kokinom Brodu kod Nove Varoši, veoma je opasan po stanovnike ovog naselja, a pre nekoliko dana, u njemu se dogodila "umalo" tragična situacija, kada je meštanin jednog okolnog sela, upao baš u njega, i to u sred dana.

Na svu sreću, ostao je živ, ali sa težim povredama glave, odmah je transportovan u Dom zdravlja u Novoj Varoši, pa zatim u Opštu Bolnicu u Užicu.

- Ni sam ne znam šta se dogodilo, samo sam hodajući krajem trotoara uz magistralu, odjednom potonuo. Nimalo mi nije bilo sve jedno, naručito jer sam nenadano padom udario glavom u beton. Koliko je rupa duboka, govori činjenica da kada sam ustao nisam mogao da na površinu izađem kuda sam proleteo, neko sam morao da prođem kanalom na drugu stranu magistralnog puta, da bih zatražio pomoć - ispričao nam je sagovornik.

Otvor sa gornje strane, naručitu opasnost je predstavljao, jer je zarastao travom i korovom, pa niko ne očekuje da se ispod krije provalija. Nije joj se nadao ni nesrećni čovek, pa je, kaže, zbog nemara nadležnih, mogao nastradati na pravdi Boga.

- Nakon lečenja u bolnici, vratio sam se kući, da se oporavljam. Muke sam video. Pitam se da li je moralo ovako nešto da se desi, da bi možda neko po tom pitanju reagovao i zaštitio propust, ili možda ipak ne - pita se naš sagovornik.

Tokom zimski meseci, pre nego što priroda olista, udubljenje je ipak vidljivo, ali tokom proleća i leta, kada ga "obrastu" trava i korov, teško se može primetiti, pa je potreban dodatan oprez. OPASNOST ZA STARIJE I DECU! Nedaleko od ovog propusta, svega oko 150 metara, nalazi se osnovna škola, deca se svakodnevno kreću, pa trenutak nepažnje, može dovesti do katastrofe.

Celo naselje apeluje na nadležne službe da nađu rešenje, jer dok stvarno neko ne nastrada, njihov problem niko neće razumeti. Opasnost predstavlja i za starije, koji svakodnevno prolaze ovuda, do prodavnice i pošte.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • srbistan

    16. maj 2024 | 12:21

    Rupa je duboka samo 3 metra, nije strasno. Nastala je sama od sebe pa niko nije odgovoran.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA