Vreme čitanja: oko 2 min.

Kolaps u Novom Sadu: Radari na bulevarima, gužve na putevima zbog radova

M. S.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Izmena režima saobraćaja se odnosi na kolovoznu traku, smer od Veternika ka Novom Sadu

  • 0
Gužva u saobraćaju, na putevima Foto: Tanjug/Vladimir Šporčić

Pojačana kontrola saobraćaja u Novom Sadu, radari na bulevarima. Zbog povećane gužve usled radova, ali i policijskih patrola na kolovozu vozačima se savetuje da budu oprezni i strpljivi. Pridržavajte se ograničenja i poštujte saobraćajna pravila. Radari su na sledećim lokacijama:

Saobraćajac na motoru na Bulevaru Evrope, kod Sabbiadoro restorana.

Radar na Bulevaru Jovana Dučića.

Radar pre Paragova kod crkve, ka Iriškom vencu.

Radar na Trgu Ferenca Fehera.

Radar na Bulevaru oslobođenja, kod Aleksandar zgrade.

Dva kontejnera na Bulevaru cara Lazara, preko puta Doma zdravlja, vetar ih pomerio.

Zabranjen je saobraćaj na ukrštanjima ulica sa Novosadskim putem, u Veterniku, zbog obnove kolovoza na Novosadskom putu, na deonici od Ulice Nova 1 (Heroji sa Košara) u Veterniku do Mačvanske ulice u Novom Sadu. Izmena režima saobraćaja se odnosi na kolovoznu traku, smer od Veternika ka Novom Sadu. Ovi radovi će trajati do 24. maja, kako prenosi portal 021.rs.

Obratite pažnju na radove: - Asfaltira se deonica lokalnog puta Sviloš - Grabovo. Posao bi trebalo da bude gotov do 18. maja. - Radovi se izvode na Trgu 1. maja i u delu Marodićeve ulice, od Ulice sestara Ninković do Trga 1. maja. Zabranjen je saobraćaj na Trgu 1. maja i u Marodićevoj ulici, od Ulice Novosadskog sajma do Ulice sestara Ninković. Rok za završetak posla je 28. jun. - Režim saobraćaja je izmenjen i zbog radova u Pančevačkoj, od Ulice Nikole Mirkova do Oblačića Rada i u Ulici Dimitrija Milovanova, od raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom do objekta broj 2 u Ulici Dimitrija Milovanova. Saobraćaj je zabranjen u delu Ulice Pančevačke, od Ulice Nikole Mirkova do Ulice Oblačića Rada i u delu Ulice Dimitrija Milovanova, od broja 2 do Ulice Pančevačke. Zabranjen je saobraćaj u Ulici Oblačića Rada u zoni raskrsnice sa Ulicom Pančevačkom. Ulica Dimitrija Milovanova iz smera Ulice Nikole Mirkova, Ulica Boška Vrebelova iz smera Nikole Mirkova i Ulica Oblačića Rada iz smera Rumenačkog puta su "slepe". Planirani rok za završetak ovih radova je 7. avgust.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA