Vreme čitanja: oko 1 min.

Slavica Đukić Dejanović sa predstavnikom UNDP o nastavku saradnje u oblasti obrazovanja

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministarka prosvete je istakla da je UNDP pružio značajnu podršku za ubrzavanje ostvarenja zajedničkog cilja

  • 2
Dodeljene Vukove nagrade u Beogradu Foto: Tanjug/Nemanja Jovanović

Ministarka prosvete Slavica Đukić Dejanović i stalni predstavnik Programa Ujedinjenih nacija za razvoj (UNDP) u Srbiji Jakup Beriš razgovarali su danas o nastavku dugogodišnje saradnje na strateški važnim pitanjima u oblasti obrazovanja, u skladu sa prioritetima nove Vlade.

Sagovornici su istakli spremnost da nastave uspešnu saradnju na zajedničkim inicijativama, od izgradnje visokokvalitetne obrazovne infrastrukture, unapređenja digitalnih veština učenika i nastavnika, do korišćenja veštačke inteligencije u nastavi, kako bi današnji đaci bili spremni za poslove budućnosti, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

Ministarka prosvete je istakla da je UNDP pružio značajnu podršku za ubrzavanje ostvarenja zajedničkog cilja, da se unapredi okruženje za učenje i život đaka i studenata i omogući sticanje veština koje su neophodne za uspeh u modernom društvu, navedeno je u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA