Vreme čitanja: oko 2 min.

Priključi se najvećoj humanitarnoj akciji u regionu – Skeniraj i pomozi porodilištima u Srbiji!

A. V.

Vreme čitanja: oko 2 min.

Skeniraj. Pomozi.

  • 2
Meridian fondacija Foto: Promo/ Meridian

U Srbiji, mnoga porodilišta se suočavaju sa nedostatkom osnovne opreme koja je ključna za zdrav razvoj novorođenčadi, kao i brigu o porodiljama i mamama.

Iz tog razloga, Meridian fondacija pokrenula je humanitarnu akciju "Skeniraj. Pomozi." sa ciljem da obezbedi neophodnu opremu i sredstva za pet porodilišta širom Srbije, tačnije u Beogradu, Nišu, Novom Sadu, Subotici i Kragujevcu.

Meridian fondacija je proteklih godina podržala i pomogla veliki broj institucija, organizacija, udruženja, i pojedinaca koje je izazov života stavio u položaj borbe za egzistenciju i sopstveni opstanak.

Sada je red na naše nove heroje – mame i njihove bebe. U ovu akciju se možete uključiti i vi – i to za samo nekoliko sekundi.

Naime, akcija "Skeniraj. Pomozi." daje vam priliku da skenirate srce koje se nalazi pred vama, prijavite se na zvaničnom sajtu Meridian fondacije, a za svaku prijavu – ova fondacija donira određenu sumu namenjenu porodilištima u navedenim gradovima.

Poruka je jednostavna: vi skenirate - Meridian fondacija donira!

Osim toga, možete se uključiti u akciju i direktnom donacijom, a svaki vaš korak, bez obzira na veličinu, će imati direktan i pozitivan uticaj na zdravlje i blagostanje novorođenčadi i njihovih porodica.

-Naša želja je da pomognemo mamama i bebama, s obzirom na to da smo zaista sigurni da su oni pravi heroji, koji ovo društvo čine boljim i daleko lepšim. Istovremeno, želeli smo da svima damo priliku da se osete kao heroji i da svojim postupcima takođe pruže pomoć onima kojima je ona i potrebna, jer čvrsto verujemo da uz zajednički cilj u ujedinjenje možemo zaista postići velike stvari - istakla je predstavnica Meridian fondacije, Jelena Jocić.

Akciju je podržala i kompanija "Expanse studios", a zajednička želja je da svako dete ima siguran početak, a to možemo postići samo uz vašu podršku.

Ujedno, pozivamo sve ljude dobre volje, kompanije, i organizacije da se pridruže našoj inicijativi. Vaša podrška je ključna za uspeh ove akcije.

Zajedno možemo učiniti velike stvari. Pomozimo da svako dete ima siguran početak u životu.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • niksa

    19. maj 2024 | 15:07

    Akcija koju trena svi da podržimo ,Meridian daje pravi primer svima kako treba da se okrenemo pravim stvarima i pomognemo onima kojima je to najpotrebnije

  • lenka

    19. maj 2024 | 21:36

    Svako moze i mora da učestvuje u ovoj akciji,jer je cilj akcije veoma važan a potrebno je samo popuniti par polja

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA