Vreme čitanja: oko 1 min.

Nepoznati muškarac u gluvo doba noći razlupao automobil na Telepu: Sve je zabeleženo na snimku

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Vozilo se parkira već tri godine na to isto mesto

  • 6

Udarci, zvuci rasprskavanja stakla u gluvo doba noći probudili su Novosađane koji žive na Telepu. Muškarac sa teškim predmetom u rukama, iživljavao se nad parkiranim automobilom.

"Nepoznati muškarac vandalizovao je automobil na Telepu u Mornarskoj ulici. Prema rečima čitaoca, sve se odigralo u tri sata iza ponoći ispred jednog od stambenih objekata", navodi se uz snimak.

Kako navodi jedan muškarac u komentarima, vozilo pripada njegovoj firmi i na to mesto, ispred jedne napuštene kuće, ga parkira već tri godine.

"Došli smo sutra ujutru i zvali policiju, vozilo se parkira već 3 godine na to isto mesto, ispred jedne napuštene kuće u kojoj se taj čovek uselio i utripovao da je njegova, izašao u dva ujutru i počeo da lupa po kolima, Bili smo sa policijom na vratima i on kaže da je on razbio i da na sebi nema ništa i da ne gubimo vreme i novac na tužbu i advokata. Kada ga je policija pitala čija je to kuća on kaže ne zna, ali hoće da je malo uredi, policaja kaže da ga tužimo i ostavila ga je i dalje u toj tuđoj napuštenoj kuci, tako da će biti još snimaka", navodi se u komentaru.

(Telegraf.rs)

Video: Meštani Donje Trepče u neverici: Kradljivac „juga“ u pohod krenuo sa ženom i u traktoru

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • J. J

    18. maj 2024 | 08:21

    Čovek je lud očigledno, sve je više takvih

  • Гаргамел

    18. maj 2024 | 08:17

    Ниси требао звати полицију већ штанглу у руке па удри по коленима, лактовима и осталим зглобовима ... био би миран !

  • Nebojša

    18. maj 2024 | 08:19

    Odvalis ga od batina je bolje, cisto da ga uredis da je istina. mada sva ova prica mi nekako suplja, nece biti da je tako kako jr napisano. Morao je covek da ga opominje sigutno a ovaj se bahato parkirao verovatno na ulaz i kada nije vredelo dobio porciju po automobilu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA