Vreme čitanja: oko 1 min.

Ministar bez portelja u Gornjem Milanovcu: O zajedničkim projektima sa predsednikom opštine

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Đorđe Milićević i Dejan Kovačević su sumirali rezultate saradnje u prethodnom periodu

  • 0
Đorđe Milićević, ministar bez portfelja, Dejan Kovačević, predsednik opštine Gornji Milanovac Foto: Tanjug / Ministarstvo za koordinaciju odnosa sa dijasporom/ Duško Vukajlović

Ministar bez portfelja u Vladi Srbije Đorđe Milićević sastao se danas u Gornjem Milanovcu sa predsednikom Opštine Dejanom Kovačevićem, sa kojim je razmenio ideje i planove za buduće zajedničke projekte Vlade i lokalnih samouprava.

Milićević i Kovačević su sumirali rezultate saradnje u prethodnom periodu, posebno kada je reč o projektima u oblasti povezivanja matice i dijaspore, saopštio je Kabinet ministra bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom.

Milićevićev kabinet u saradnji sa Opštinom organizovao je tematski letnji kamp za mlade iz rasejanja na teritoriji Gornjeg Milanovca, a kulturno-umetnička društva iz Milanovačkog kraja su dobila opremu zahvaljujući projektima koje je finansirala Vlada preko kabineta ministra zaduženog za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa sa dijasporom.

Milićević i Kovačević su posebno istakli značaj nacionalnog i državnog jedinstva u situaciji kada su naša zemlja i narod izloženi teškim spoljnopolitičkim pritiscima, navodi se u saopštenju.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Video: Odgovori su jednostavni da bi se deca manje bavila prepisivanjem: Polaganje Male mature

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA