≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Apokaliptične scene u Šapcu: Voda prodrla u podrume i garaže, potop i u Medicinskoj školi

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pripadnici sektora za vanredne situacije su brzo reagovali i još uvek su na terenu gde intervenišu na pet lokacija u gradu

  • 0
Šabac poplava potop nevreme oluja vatrogasci Foto: Dragan Grujić

Obilne padavine koje su oko 20.30 časova zahvatile područje Šapca izazvale su potop na pojedinim ulicama u centru grada jer atmosferska kanalizacija nije mogla da prihvati ogromnu količinu  vode.

Za vreme i neposredno posle provale oblaka na ulicama u pojedinim delovima zabeležene su apokaliptične scene. Zbog vodene bujice saobraćaj je kratko bio otežan, a drušvenim mrežama se šire snimci poplavljenih ulica i automobila koji "plivaju" u vodi.

Pripadnici sektora za vanredne situacije su brzo reagovali i još uvek su na terenu gde intervenišu napet lokacija u gradu.

- Voda je prodrla u podrumske prostorije i garaže stambenih zgrada i kuća, kao i u Medicinskoj školi. Angažovano je 13 vatrogasaca-spasilaca koji su sa 7 vozila i četiri pumpe - saznaje Telegraf.rs.

Oni su već satima na terenu i čeka ih još dosta posla ove noći.

- Voda se polako povukla sa ulica, ali dok ne završimo sve intervencije noćas za nas nema odmora - naveli su u Sektoru za vanredne situacije u Šapcu.

(Telegraf.rs)

Video: Evakuisane dve osobe iz zaglavljenog vozila, dok su jedno lice vatrogasci izneli iz kuće

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA