Vreme čitanja: oko 1 min.

Kancelarija za KiM: Đaci iz Zubinog Potoka na letovanju u Sutomoru

Đ. Đ.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov, koja je posetila decu, istakla je da je preko Kancelarije za KiM do sada realizovano putovanja za više od 3000 dece, od kojih je oko 400 boravilo na moru

  • 1
Kancelarija za Kosovo i Metohiju Foto: Shutterstock

Učenici iz opštine Zubin Potok, njih 45, trenutno letuje u Sutomoru, gde su za njih obezbeđene razne aktivnosti poput škola plivanja, izleta i različitih edukacija i zabavnih sadržaja.

Letovanje je organizovala Kancelarija za Kosovo i Metohiju uz pomoć Humanitarne organizacije "Srpska solidarnost" iz Beograda i NVU Pravoslavnog bratstva "Vitezovi SV. Jovana Vladimira" iz Bara.

Deca uzrasta od III. do VI. razreda iz Osnovne škole "Blagoje Radić" iz sela Zupče i OŠ "Jovan Cvijić" Zubin Potok i iz izdvojenih odeljenja sela Dren, Crepulja i Velji Breg boravi na letovanju od 20. do 27. maja, objavljeno je na sajtu Kancelarije.

Pomoćnica direktora Kancelarije za KiM Svetlana Miladinov, koja je posetila decu, istakla je da je preko Kancelarije za KiM do sada realizovano putovanja za više od 3000 dece, od kojih je oko 400 boravilo na moru.

Ona je istakla da je Kancelarija u poslednje tri godine obezbedila veliki broj raznih putovanja za više od 3.000 dece sa KiM.

"U saradnji sa našim dragim prijateljima iz Humanitarne organizacije 'Srpska solidarnost' realizovali smo letovanja za 400 učenika i razne ekskurzije za 500 đaka. Mi ćemo nastaviti i dalje da sprovodimo ove projekte, kako bi doprineli lepšem detinjstvu naših mališana jer njihova sreća je i naša sreća, ali je i naša dužnost da učinimo sve što možemo da im omogućimo kvalitetnije odrastanje", zaključila je Miladinov.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA