Vreme čitanja: oko 1 min.

Perfex, partneri, trgovci širom Srbije i NURDOR organizuju "Koračaj za decu Nurdora" na Fruškoj Gori

A. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

U duhu zajedništva i podrške onima kojima je pomoć najpotrebnija, Perfex u saradnji sa Nacionalnim udruženjem roditelja dece obolele od raka (NURDOR) organizuje humanitarni događaj "Koračaj za decu Nurdora". Događaj će se održati na idiličnoj lokaciji Fruške Gore, 1. juna ove godine, gde se očekuje učešće oko 500 ljudi koji će svojim prisustvom doprineti vitalnom cilju - podršci deci oboleloj od raka

  • 0
Nurdor i Perfex Foto: Promo

Humanitarni događaji kao što je "Koračaj za decu Nurdora" imaju za cilj da osveste javnost o značaju solidarnosti i međusobne podrške u teškim trenucima. Učešćem u ovakvim inicijativama, zajednica pokazuje svoju snagu i sposobnost da stane uz one koji se suočavaju sa velikim izazovima.

Svi prihodi od događaja biće usmereni NURDOR-u, što će omogućiti bolje uslove lečenja i oporavka za mnoge mlade pacijente. Ovo je prilika za sve nas da pokažemo empatiju i da aktivno doprinesemo boljem i zdravijem društvu.

Perfex, kao lider u svojoj industriji, nastavlja da pokazuje svoju posvećenost ne samo poslovnom uspehu, već i poboljšanju kvaliteta života u zajednici. Kroz ovakve akcije, Perfex afirmiše svoje vrednosti i poziva druge da se pridruže u kreiranju pozitivnih promena.

(Telegraf.rs/PR)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA