≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Građani sabiraju štetu, a komunalci rade bez predaha: Ovo je stanje u Novom Pazaru nakon strašnih poplava

M. L.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija

  • 0

Nakon olujnog nevremena koje je pogodilo Novi Pazar situacija se u ovom gradu polako vraća u normalu, a stanovnici sabiraju štetu. Još uvek se čiste uništeni putevi na terotoriji Novog Pazara, a pojedini su bili poptuno neprohodni. Radnici JP za uređivanje građevinskog zemljišta, njihova mehanizacija i privrednih subjekata od posebnog značaja angažovani su na više lokacija.

- Radnici su angažovani na čišćenju korita Trnavice na više lokacija. Put u Ulici Narodnog fronta je bio u potpunom prekidu. Kiša i grad odneli su i makadamski put u Paralovu u dužini od 1000 metara. Radnici su ovaj put sanirali i poravnjali - rekao je za RINU Dženan Nurović iz JP za uređenje građevinskog zemljišta.

Radili su i u Barakovcima, koji vodi prema Varevu, a u toku je sanacija puta Paralovo-Mašovići koji je uništen u dužini od 1.500 metara, a odvodne cevi su bili zapušeni, pa je radi na njihovom čišćenju.

U naselju Varevo radilo se danas na sanaciji više putnih pravaca, na dve lokacije u Ulici Narodnog fronta, na putu Trnava – Mava, pravac Trnava – Kleča, u Lukocrijevu, putni pravac Sebečevo – Gradina, u više krakova u Selakovcu, Jusufpotoku, Izbicama, Šestovu, Bajevici, Paralovu, Osoju I Leči.

(Telegraf.rs)

Video: Čitavu noć smo na nogama, konačno se situacija stabilizuje: Besana noć iza građani Novog Pazara

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA