≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

UZNEMIRUJUĆE Brutalna tuča dečaka u centru Novog Pazara: Jezivi snimci nasilja pojavili se u javnosti

Ekipa Hronike

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tokom tuče do koje je došlo u ulici Stevana Nemanje, zavađeni dečaci su u jednom trenutku izleteli pred automobile koji su prolazili ulicom

  • 8
Novi Pazar, tuča Foto: RINA

U centru Novog Pazara došlo je do žestoke tuče maloletnika naočigled prolaznika. Ovaj događaj snimljen je sigurnosnom kamerom sa obližnjeg objekta, a snimci su sad procurili u javnosti.

"Jasno se vidi kako grupa dečaka sa školskim rančevima na leđima prilazi drugom dečaku. Nakon kraćeg razgovora kreću da ga tuku, a napadnuti dečak je pružio otpor i došlo je do opšte makljaže", kažu za RINU novinari redakcije indeksonline.rs koji su prvi na svojoj Instagram stranici objavili jeziv snimak nasilja.

Tokom tuče do koje je došlo u ulici Stevana Nemanje, zavađeni dečaci su u jednom trenutku izleteli pred automobile koji su prolazili ulicom.

Ono što je poražavajuće jeste činjenica da niko od vozača nije stao i izašao da razdvoji mladiće. Nakon blagog kočenja jer su im se našli ispred vozila, samo su ih zaobišli i nastavili svoj put, dodaju sagovornici agencija RINA.

Nakon incidenta vinovnici tuče su se razbežali, a još uvek nije poznato da li je ovaj slučaj prijavljen policiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika.crni

    25. maj 2024 | 09:26

    Gospodo,porazavajuce je (ne)vaspitanje dece,a ti sto nisu stali i bolje. Ili bi i sami dobili batine ili bi na kraju jos i bili krivi. Jbg takvi su nam zakoni. Nego sad izvucite sve one socijalne radnike i psihologe na ulice da gledaju svojih ruku delo,pa nek oni razdvajaju

  • ДУШАН КРАИШНИК

    25. maj 2024 | 09:54

    Сам Момак против сви као хијене напали га! Исто сам доживео само био сам старији !Надам се да је са дјечаком све у реду !🙌🏻🙌🏻🙌🏻

  • Neka hvala

    25. maj 2024 | 08:51

    Da udje neko i da razdvaja? Pa da i njemu slome nesto?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA