Vreme čitanja: oko 1 min.

Preko 500 učenika na trgu u Čačku odigralo maturski ples: Ovo su momenti koji će svima ostati zauvek u sećanju

K. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Čačka, SC Mladost, Kancelarije za mlade, Kulturnog centra Čačak i plesnog kluba Luna

  • 1
Ples maturanata u Čačku Foto: RINA.rs

Prelepa slika poslata je sa centralnog trga u Čačku, slika mladosti i životne radosti. Preko 500 učenika završnih razreda srednjih škola u učestvovalo je na tradicionalnom maturskom plesu. Nakon tri meseca vežbanja maturanti su zaigrali čačača, disko ples i valcer pred velikim brojem svojih sugrađana.

- Ovo je naš simbolični korak ka novom životu, ka svetu odrastanja. Vežbali smo unazad nekoliko meseci, kako bi naučili svaki korak i maksimalno smo se trudili da sve naučimo perfektno. Nadam se da smo u tome i uspeli. Ovo će svakako biti jedna od mojih najlepših živtnih uspomena, za koju znamo da se dešava samo jednom tokom odrastanja - rekla je za RINU maturantkinja Gimnazije.

Manifestacija je održana pod pokroviteljstvom grada Čačka, SC Mladost, Kancelarije za mlade, Kulturnog centra Čačak i plesnog kluba Luna.

- Ovo je važan trenutak, u kom zatvrate jedno ali otvarate niz drugih poglavlja. Sledi za vas period neizvesnosti, ali i beskrajnih mogućnosti. Želim vam da zaist sve mogućnosti koje vam se nude a ko koje su dobre iskoristite, da postanete dobri ljudi ali i da se ukoliko idete u drigi grad da studirate, vratite u svoj rodni grad Čačak koji će vas uvek dočekati raširenih ruku. Da se vratite sa znanjem i veštenima koje ćete moći da primenite u svom rodnom mestu. Želim vam puno uspeha, neka vam svaki novi korak bude kao ovi koraci koje ćete načiniti dok plešete maturski ples. Stabilan, siguran i ispunjen radošću - rekla je Marjana Petronijević pomoćnica gradonačelnica koja je otvorila večerašnju manifestaciju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA