Vreme čitanja: oko 1 min.

Pas izujedao dečaka u Novoj Gajdobri: Neodgovorni vlasnici samo dođu i ostave svoje neželjene ljubimce

J. V.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo nije prvi put u Novoj Gajdobri da je došlo do napada napuštenih pasa na stanovnike ovog mesta

  • 0
Pas, pas lutalica, pseći zubi Ilustracija: Pixabay

Dok se u Novoj Gajdobri kod Bačke Palanke igrala utakmica između lokalnog fudbalskog kluba Soko i FK Kula došlo je do incidenta, kada je napušten pas na ulazu na stadion napao i ujeo desetogodišnjeg dečaka N. J, navodi portal Bačka Palanka Vesti.

Dečak je pred kraj utakmice izašao ispred stadiona, kada ga je pas napao i ujeo u predelu lista. Uplašenog dečaka su brzo odvojili od psa. On je prevezen u Hitnu službu Doma zdravlja u Bačkoj Palanci gde je zbrinut i sada se oseća dobro.

Pohvaljena je brza i profesionalna reakcija Slavka Ćurčića, zaposlenog u Javnom komunalnom preduzeću "Komunalprojekt" u azilu za pse, koji se nalazi na svega nekoliko stotina metara od stadiona. Slavko je brzo stigao na mesto događaja i uz podršku komesara za bezbednost na utakmici, policajaca i nekolicine građana uspeo da uhvati psa.

Kako se saznaje od izvora, ovo nije prvi put u Novoj Gajdobri da je došlo do napada napuštenih pasa na stanovnike ovog mesta. Iz razloga što se azil za pse upravo nalazi u Novoj Gajdobri, neodgovorni vlasnici pasa, koji žele da ih se reše, dođu u Novu Gajdobru i tamo samo puste psa.

"Napuštenih pasa u Novoj Gajdobri je puno i često smo zvali nadležne da reše ovaj problem. Nije rešeno, a danas je pas napao i povredio dete", kaže izvor.

(Telegraf.rs)

Video: Ovari: "Pas na verbalni i neverbalni način signalizira da smo mu ugrozili njegovu teritoriju"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA