≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mercedes se zakucao u teretni voz kod Subotice: Zbog udarca 2 vagona iskočila iz šina, policija na licu mesta

J. P.

Vreme čitanja: oko 1 min.

Uviđaj je u toku

  • 7

Jutros oko 4.20 časova u Donjem Tavankutu u blizini Subotice desila se saobraćajna nezgoda u kojoj su učestvovali teretni voz koji je dolazio iz pravca Bajmoka i putničko vozilo koje se kretalo prema Donjem Tavankutu. Po prvim informacijama nema teže povređenih.

Subotica.com nezvanično saznaje od prvih komšija nedaleko od pružnog prelaza da je putnički automobil udario u šesti vagon teretnog voza koji je prolazio na prelazu bez rampe, a zbog udarca u bočni deo kompozicije dva su vagona iskočila iz šina zbog čega se očekuje duži prekid makar na trasi pruge, a vrlo moguće i na samom prelazu gde saobraća drumski saobraćaj.

Saobraćajna policija je vrlo brzo po pozivu došla na lice mesta, obezbedila mesto nezgode. Automobil koji je udario u vagon je beli mercedec "B klasa". Po informacijama sa lica mesta vozač nije teže povređen, a utvrđuju se sve okolnosti.

Uviđaj je u toku.

(Telegraf.rs)

Video: Direktan sudar džipa i automila na Novom Beogradu: Delovi vozila rasuti po raskrsnici

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kranp

    27. maj 2024 | 08:11

    Retko ko je uspeo da istera kompoziciju sa šina, ali Mercedes je to......

  • Hmmm...

    27. maj 2024 | 08:54

    Bas me interesuje sta ce se uvidjajem utvrditi... Mislim, vozis nocu (4.20 ujutro, mrak je), vidis znakove, Andrijin krst, da nailazis na pruzni prelaz (znaci usporavas), prilazis pruznom prelazu (znaci jos vise usporavas), vidis crvena trepcuca svetla za signalizaciju na pruznom prelazu (treba da stanes), vidis voz koji je vec na prelazu (vec prolazi sesti vagon, znaci moras da stanes), ali ne... Eto bas me interesuje sta ce reci uvidjaj.

  • Žarkov Dragan

    27. maj 2024 | 09:55

    Ovo me baš fascinira dokle ide ljudska glupost da ti mercedesom naletiš na voz i to koji je već bio na pruzi i to 6 vagon.Nemam reči ovo je za zatvor!Kao u filmu Ko To Tamo Peva kada je Berček kazao"Pa nije to bilo tu".

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA