≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Čačak na nogama! Ako vidite ovog mladića zovite policiju: Roditelji potreseni, Lazar uzeo auto i nestao

Vreme čitanja: oko 1 min.

Molimo sve da ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom mladiću prijavite najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 062-332910

  • 1
Lazar Plavšić, nestao, Čačak Foto: Privatna arhiva

Lazar Plavšić (21) nestao je juče ujutru na teritoriji čačanskog naselja Avenija Lipa. Njegovi roditelji pretresli su ceo Moravički okrug, išli su čak i do Kragujevca, Ivanjice, Požege, ali od njihovog sina ni traga. Kako je njegova majka Danka sa bolom istakla ništa nije ukazivalo na ovakav događaj. 

Kako je Danka potvrdila za Telegraf, on juče oko 9 časova napustio porodično dvorište automobilom marke Laguna bele moje, gornjomilanovačkih registracionih oznaka.

U trenutku nestanka na sebi je imao komplet adidas crno-belu trenerku, ima prepoznatljivu kovrdžavu kosu, a visok je oko 180 cm. 

"Suprug i ja smo cele noći pretraživali Čačak. išli smo i do Kragujevca, gledali pored puta. Nema ga nigde. On je mirno i dobro dete, povučen", priča kroz suze Lazarova majka.

U poslednjih mesec dana Lazarevo kretanje svodilo se na posao, kuću i ponekad odlazak na fakultet u Čačak. 

"Mi smo u kući uvek imali dobre odnose, on je imao samo problem sa drugovima oko neke devojke, ali se odvojio od njih", otkrila je Danka.

Porodica Plavšić je nestanak svog sina prijavila policiji.

Molimo sve da ukoliko imate bilo kakvu informaciju o ovom mladiću prijavite najbližoj policijskoj stanici ili na telefon 062-332910.

(Telegraf.rs)

Video: Šta treba da znamo kada neko nestane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Veteran

    27. maj 2024 | 14:01

    Ceo Čačak i okolina prekrivena kamerama, + privatni objekti, sami to pregledati i naći će se čovek, jer mnogo vas brzo nađu kada vam stigne kazna, e pa tako i ovo, sami neko treba da pregledava snimke...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA