Konobar, može još jedna tura!

Jer neke ture se ne odbijaju – pogotovo kad se Jelen toči.
Miris reke, šuštanje pene, ležiš na ležaljci, sunce prži, prijatelji se kupaju i na pamet ti pada samo jedno… "Konobar! Još jednu turu!"
Završio si sa poslom, juriš da se okupiš sa prijateljima, saznaješ da ortak postaje tata, u sledećem trenutku gestikulacija prstom u vazduhu i pomisliš - “Konobar! Još jednu turu!”
Malo kome ne pođe voda na usta kad pomisli na onu savršenu čašu piva – bogata pena, zlatna boja, kapljice koje klize niz staklo… Mmm! Kruna svakog pravog točenja. Ali da bi bila takva, pena mora biti gusta, stabilna i postojana – rezultat recepture duže od dva veka, pažljivo biranih sastojaka, idealnog zrenja i hlađenja na tačno 5°C.
Već znaš o kom pivu pričamo, zar ne?
Za naša dobra vremena, važan je i ukus – a ukus Jelen piva oblikovan je znanjem majstora koji su generacijama usavršavali svaki detalj. Spoj tradicije i savremenih procesa stvara ono što prepoznaješ već pri prvom gutljaju: gorčina, punoća, svežina. Priznaj – sad bi ti baš prijalo jedno!
I to, pazi sad – savršeno sipano. Jer prava čaša piva ne zavisi samo od umeća, već i od stava. Pena koja preliva čašu? To nije greška – to je znak da je pivo natočeno od srca.
Bilo da si na reci, u hladu kafića, na slavlju ili samo u dobrom društvu – trenutak kada neko vikne "Konobar, još jednu turu!" uvek ima isti ukus. Ukus Jelen piva. Ukus tradicije, kvaliteta i majstorstva pretočenog u svaku čašu. Zato, gde god da si ovog leta – nazdravi za dobra vremena.
(Telegraf.rs/PR)
Video: Srpski ultramaratonac vozio biciklo do Ostroga u humanitarne svrhe
Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Milan
Bio nekad dobar, danas može se popiti...
Podelite komentar