Objavila je svoje uznemirujuće fotografije kada je bila predozirana heroinom i pokazala sav pakao droge (FOTO)

"Toliko sam bila zavisna od igle da sam dane provodila u samoizazvanoj komi na krevetu ili podu kupatila"

  • 0

Melisa Li Matos godinama je bila teška zavisnica od heroina, a njeno užasno teško stanje i bolest zavisnosti morali su da gledaju kako njen muž tako i njihova deca, porodica i prijatelji.

Jezive fotografije pokazuju šta droge TAČNO rade ljudskom telu (FOTO)

Međutim, posle mnogo godina agonije i mučenja, Melisa je uspela da se izvuče iz pakla droge i sada se nalazi u završnoj fazi odvikavanja, a "čista" je već godinu i po dana.

Ova hrabra žena zbog svega što je preživela i zbog toga što zna kroz šta sve prolaze zavisnici od teških droga, uradila je nešto potpuno neverovatno i celom svetu pokazala pravo lice droge.

Na svom Fejsbuk profilu postavila je svoje fotografije iz vremena dok je bila zavisnica, i to baš fotografije koje je uslikao njen suprug dok je ona bila potpuno obnevidela od heroina, i poslala potresnu poruku svima onima koji se još uvek drogiraju.

- Ovako sam ja izgledala svakoga dana godinama. Sa ovim prizorima se suočavao moj muž i naša deca. Ovo su viđali moji prijatelji u retkim momentima kada sam napuštala kuću. Bila sam bolesna i umirala sam. Mislila sam da nikada neću moći da se izvučem. Nisam mogla da zamislim život bez heroina i samo sam želela da umrem - napisala je ona iznad slika.

Melisa, koja sada radi za humanitarnu organizaciju i pomaže zavisnicima opisala je kako se tada osećala:

- Toliko sam bila zavisna od igle da sam dane provodila u samoizazvanoj komi na krevetu ili podu kupatila. Sav novac sam trošila na heroin i zaboravljala da imam decu koju treba da hranim i o kojoj treba da brinem. Sve sam izgubila. Bila sam toliko bolesna da sam mislila da nema šanse da se ikada oporavim i da za mene nema i ne treba da ima nade - napisala je ona.

A onda je pozvala sve ljude koji se prepoznaju u njenim fotografijama i njenoj priči, koji prolaze kroz isti pakao droge, da joj se jave jer "samo treba da pruže ruku i ona će biti tu za njih, jer za svakoga ko se bori sa zavisnošću ima nade i svako zaslužuje da bude spasen".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA