≫ 

Roditelji iz PAKLA: Davali bebi lekove protiv bolova da prikriju HEROIN u krvi

Test je pokazao da je devojčica koja je rođena u aprilu već pozitivna na met, heroin i morfin

  • 0

Roditelji iz Jute su samo nekoliko sati nakon porođaja bebi dali lekove protiv bolova, kako bi od bolničkog osoblja prikrili zavisnost od droga, preneo je "Njuzer".

Majka imala seks dok je dojila svoju bebu: Svima kojima su se zgrožavali zapušila usta sa jednom rečenicom (VIDEO)

Test je pokazao da je devojčica koja je rođena u aprilu već pozitivna na met, heroin i morfin. Zbog ugrožavanja deteta i distribucije droge, Kolbiju Vajldu (29) i Lejsi Kristenson (26) preti optužnica po više tačaka, rekao je oblasni šerif.

Roditelji su iskoristili nepažnju bolničara i detete utrljali lek protiv bolova "sabokson" u usta da prikriju njene simptome.

Majka je kasnije priznala policiji da je znala da će roditi bebu zavisnu od droga, jer je tokom trudnoće konstantno uzimala heroin i lekove, ali nije poznato kako je beba sada.

Roditelji su uhapšeni dva meseca nakon incidenta u Volmartu zbog krađe, a otac je dva puta ispustio dete zavezano u dečje auto sedište, dok je pokušavao da pobegne. Tri starija sina Lejsi Kristensen, dečaci starosti 8, 4 i 2 godine, poslati su tada da žive sa biološkim ocem. Lejsi i Kolbi su pušteni iz zatvora početkom jula, ali su ponovo uhapšeni nakon što im je pronađena droga.

I ostalo troje Kobijeve dece je, prema pisanju "Solt Lejk Tribjuna",  pozitivno na met.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA