Devojčicu (15) silovao manijak, ona pobegla do auta i tražila pomoć, a tamo joj se ponovio isti košmar!

Oba napadača opisana su kao Azijati u svojim 20-tim godinama

  • 5

Britanska policija objavila je dvostruku poternicu nakon što je 15-ogodišnja tinejdžerka silovana kod železničke stanice u Birmingemu, nakon čega je još jednom napadnuta od strane osobe kojoj se obratila za pomoć.

Majka je prodala moju nevinost u 13. godini za 680 evra, silovali su me tri dana: Ispovesti devojčica koje su prošle kroz pakao (VIDEO)

Tinejdžerka je u utorak pešačila sa prijateljicom do Viton železničke stanice, blizu stadiona Aston Vile. Policija je potvrdila da je tada napadnuta od strane prvog osumnjičenog koji ju je odveo do usamljenog dela stanice i silovao je.

Printskin: Google Maps

Kada je uspela da pobegne, devojčica je dotrčala do automobila koji je tuda prolazio kako bi potražila pomoć, međutim i vozač, drugi osumnjičeni ju je umesto da joj pruži pomoć napao i silovao.

Ceo napad događao se u utorak 18. jula i to od 19 časova pa sve do dva sata posle ponoći. Oba napadača opisana su kao Azijati u svojim 20-tim godinama. Prvi je mršaviji i ima svetliju kožu i braon oči, dok je drugi krupniji i ima bradu.

Printskin: Google Maps

- To što se ovoj devojčici desilo je nečuveno i naši specijalno obučeni timovi rade na tome da joj što više pomognu i uhvate počinioce. Trenutno radimo na identifikaciji silovatelja i ispitivanju svedoka a koristimo i sva raspoloživa sredstva i snimke javnih kamera - rekao je šef inspektora Toni Ficpatrik.

On je objasnio da zbog toga što se sve desilo tokom noći i ranog jutra nema mnogo svedoka koji su bili prisutni. Takođe je javno pozvao sve ljude koji mogu pomoći u rasvetljavaju ovog slučaja da se jave policiji, piše RT.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Umno

    15. maj 2018 | 19:16

    To treba zrtva u koliko je fizicki u mogucnosti da resi bez posredovanja policije, suda.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA