Britanka upucana u stomak u favelama Rija: Zalutala je dok je sa porodicom tražila vodu!

Pucali su na njih zbog nerazumevanja jezika

  • 0

Četvoročlana porodica iz Britanije skrenula je na pogrešan put u potrazi za vodom, nedaleko od Rio de Žaneira, a tu grešku umalo su platili životom.

EPILOG VOJNOG PUČA U VENECUELI: Dvojica napadača ubijena, a osmoro uhapšeno (FOTO)

Kako navodi brazilska policija, par sa dvoje dece mlađe od četiri godine putovao je u Angra do Reis, popularno letovalište 145 kilometara od Rija. Skrenuli su sa puta gde ih je zaustavila banda koja im je naredila da izađu iz automobila, a potom otvorila vatru na njih.

U saopštenju se navodi da je četrdesetšestogodišnja Britanka Eliz Dikson pogođena u stomak i odmah prevezena u bolicu, a trenutno se nalazi u stabilnom stanju, prenosi Miror.

Foto: Wikipedia/chensiyuan

Veruje se da je porodica tražila lokalnu prodavnicu u kojoj bi mogla da kupi vodu na putu do letovališta, a završili su u Agua Santi, mestu poznatom po visokoj stopi kriminala.

- Pucali su na njih zbog nerazumevanja jezika. Nažalost, nisu razumeli kriminalce koji su im naredili da napuste tu oblast - navode lokalne vlasti.

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA