Žena sakrila kokain u štiklama: Provalili je na aerodromu, a ono što joj je poručila policija je presmešno (FOTO)

Australijska federalna policija objavila je fotku kreativnog "rešenja" ove 49-ogodišnje Amerikanke, koja je putovala iz Los Anđelesa

  • 2

Amerikanka je pre nekoliko dana uhvaćena kako pokušava da prokrijumčari kokain u Australiju, tako što ga je pažljivo sakrila u štikle svojih sandala.

Snimak spektakularne akcije na Jadranskom moru: Policija satima jurila Albance, krijumčarili drogu vrednu 20 miliona evra (VIDEO)

Australijska federalna policija objavila je fotku kreativnog "rešenja" ove 49-ogodišnje Amerikanke, koja je putovala iz Los Anđelesa.

- Ova Pepeljuga ne bi trebalo uskoro da očekuje svog princa - šaljivo su napisali iz policije iznad svoje objave.

Ova žena je odmah po dolasku na aerodrom u Sidneju u petak izvedena iz reda i podvrgnuta detaljnom pretresu, nakon čega je kod nje pronađeno oko dva kilograma kokaina sakrivenog u njenim štiklama, odeći, šminki i drugim predmetima u njenom prtljagu, potvrdila je policija, a preneo je "upi.com".

Daljinac baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pera kojot

    7. avgust 2017 | 20:48

    Jok i nije dojava.odma izvedena iz reda.

  • vlad

    9. avgust 2017 | 04:49

    Ma kakva dojava.aerodrom u sidnejy je poznat po najmodernijom opremom i skenerima nemozes paklu cigara da preneses a ne kokain

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA