Prva dama Zimbabvea napala brutalno manekenku zbog sinova? Predala se policiji zbog incidenta (FOTO)

Grejs (52), moguća naslednica svog supruga - predsednika Zimbabvea Roberta Mugabea (93) - sarađivala je sa policijom i nije uhapšena kada se sama predala

  • 0

Prva dama Zimbabvea Grejs Mugabe predala se danas južnoafričkoj policiji nakon navoda da je napala jednu ženu u luksuznoj četvrti Johanesburga, Sandtonu, javlja Rojters pozivajući se na južnoafričku televiziju eNCA. Ona će biti optužena jer je napala ženu, kako je izjavio danas južnoafrički ministar policije Fikile Mbalula.

Uhvatili su predsednika kako spava na važnom skupu, ali zapravo, on je "samo odmarao oči" (FOTO)

Južnoafrički ministar policije Fikile Mbalula prethodno je rekao novinarima da danas očekuje izveštaj istražitelja i da bi 52-godišnja Grejs, moguća naslednica svog supruga - 93-godišnjeg predsednika Zimbabvea Roberta Mugabea - mogla biti uhapšena.

Neimenovani zimbabveanski obaveštajni izvor naveo je da je Grejs u Južnoafričku Republiku doputovala sa običnim pasošem.

Foto: Wikimedia/DandjkRoberts

- Ovde je bila iz poslovnih razloga - rekao je isti izvor britanskoj agenciji.

Navodno, ona je napala model Gabrijelu Engles produžnim kablom kada ju je uhvatila na zabavi u hotelu sa njenim sinovima.

Foto: Profimedia/AFP

Manekenka je objavila sliku svoje povređene glave i istakla na društvenim mrežama detalje o napadu u prisustvu 10 članova obezbeđenja.

Foto: Twitter

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA