≫ 

Srpkinja povređena u terorističkom napadu u Barseloni!

Predstavnici jednog broja turističkih agencija iz Republike Srbije obavestili su Ambasadu da su srpski turisti koji su u organizaciji tih agencija u toku jučerašnjeg dana bili u poseti Barseloni bezbedni

  • 2

Jedna državljanka Srbije povređena je u terorističkom napadu koji se sinoć dogodio u Barseloni, potvrdilo je Ministrastvo inostranih poslova.

(BLOG UŽIVO) Novi crni bilans u Španiji - 15 mrtvih: Svi su na nogama zbog najtraženjeg tinejdžera (17) u Evropi (FOTO) (VIDEO)

Prema trenutnim saznanjima Ministarstva spoljnih poslova i Ambasade Republike Srbije u Madridu, u terorističkom napadu koji se juče dogodio u Barseloni, jedna državljanka Republike Srbije je zadobila povrede u vidu posekotina i nakon pružene medicinske pomoći puštena je iz bolnice, navodi se u saopštenju Ministarstva.

Foto: Tanjug/AP

Predstavnici jednog broja turističkih agencija iz Republike Srbije obavestili su Ambasadu da su srpski turisti koji su u organizaciji tih agencija u toku jučerašnjeg dana bili u poseti Barseloni bezbedni.

Ambasada Srbije u Madridu je u direktnom kontaktu sa nadležnim organima Kraljevine Španije i očekuje zvaničnu informaciju da li među nastradalima ima još državljana Republike Srbije.

Foto: Tanjug/AP

Ministarstvo spoljnih poslova Kraljevine Španije je obavestilo Ambasadu Srbije u Madridu da je uspostavljen koordinacioni mehanizam sa ostalim španskim službama, kako bi se stranim ambasadama što hitnije dostavili svi relevantni podaci o nastradalima.

Foto: Tanjug/AP

Ministarstvo spoljnih poslova Republike Srbije savetuje svim državljanima Republike Srbije koji trenutno borave u Španiji da se pridržavaju uputstava nadležnih španskih policijskih organa i turoperatera, kao i da redovno prate informacije u sredstvima javnog informisanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cika Velja

    18. avgust 2017 | 14:01

    Ajmo lepo kuci...jest da nam ni ovde ne cvetaju ruze,al barem nas niko ne gazi!!!

  • Grof

    18. avgust 2017 | 13:31

    A bugojanac ih sakuplj,zaposljava ,skoluje i leci u Srbiji

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA