Ona je preživela tri teroristička napada: Prošla je kroz pakao u Parizu i Londonu, a onda se u pogrešno vreme našla u Barseloni! (FOTO)

Ona navodi i da joj je ovo treći "bliski susret za terorizmom" u Evropi – bila je u zatvorenom metrou tokom napada na Londonskom mostu, kao i u Notr Damu u trenutku kada je isped čuvene katedrale izboden jedan policajac

  • 10

Džulija Monako (26) iz Melburna izjavila je da je preživela napad u Barseloni, kao i napade u Londonu i Parizu pre nekoliko meseci, prenosi “Independent“.

(BLOG UŽIVO) Novi crni bilans u Španiji - 15 mrtvih: Svi su na nogama zbog najtraženjeg tinejdžera (17) u Evropi (FOTO) (VIDEO)

Kako navodi, bila je u šopingu sa nekoliko prijatelja kada je kombi uleteo među ljude na čuvenom šetalištu “La Rambla“ u centru Barselone, kada je stradalo 13, a povređeno više od 100 ljudi.

Ona navodi i da joj je ovo treći "bliski susret za terorizmom" u Evropi – bila je u zatvorenom metrou tokom napada na Londonskom mostu, kao i u Notr Damu u trenutku kada je isped čuvene katedrale izboden jedan policajac.

Ovog puta je, kako kaže, bila zatvorena u Palati Katalonije na kraju La Ramble.

Foto: Twitter/juliaandmonaco

- Odjednom su nas zaključali u radnji i počela je konfuzija. U narednom trenutku smo leteli u zadnji deo radnje kada su nam rekli da se sklonimo od izloga što je više moguće i da legnemo na zemlju. Nismo videli kombi, samo smo videli gužvu i policiju i neke ljude koji su očigledno videli da se nešto užastno dogodilo. Bilo je oko 200 ljudi na trgu. Odjednom su svi počelida trče i vrište i svi su se okrenuli u isto vreme - ističe Džulija Monako.

Prema njenim rečima, u prodavnici je bilo panike među ljudima, posebno među decom koja su vrištala, dok ih policija nije evakuisala kroz vrata sa strane, prenosi "Independent".

Foto: linkedin

- Malo sam uznemirena. Ali ne osećam se kao da želim da idem kući. Želim da ostanem i da im ne dozovlim da pobede, ko kod oni bili - rekla je on.

Teroristički napad u Barseloni je odneo najmanje 13 života, a povređeno je više od 100. Poginuli i povređeni su iz najmanje 24 zemlje. ISIS je preuzeo odgovornost za napad.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Conko

    18. avgust 2017 | 14:50

    Pod hitno saznati u narednoj godini koje destinacije namerava da posećuje!

  • Djape

    18. avgust 2017 | 14:52

    A da nije to malo puno 3 puta?? Meni to nije slucajno iksreno..bas tad u to vreme...ima nas 8 milijardi i bas se ona tad nasla tu?? Proverite vi to

  • Paja patak

    18. avgust 2017 | 14:36

    Ova je definitivno operativno interesantna

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA