≫ 

Tramp priča sa Putinom, oko njega petorica saradnika, koji jedan po jedan nestaju: Fotografija havarije u Beloj kući (FOTO)

Osim ovih zvaničnika, CNN podseća da se u Beloj kući nisu zadržali ni Džejson Miler, Majk Dabke, Entoni Skaramuči i drugi

  • 1

Američka mreža CNN objavila je fotografiju snimljenu osam dana od inauguracije predsednika Donalda Trampa a na kojoj je šef Bele kuće u ovalnoj sobi u društvu pet najbližih saradnika od kojih je danas na dužnosti ostao samo jedan - potpredsednik Majk Pens.

Vučić sa Trampom u četiri oka do kraja godine: Tema - Kosovo

Za ovo je Tramp napadao Hilari: I Majkl Pens koristio privatni mejl za obavljanje javnih poslova

Slika je snimljena 28. januara dok je Tramp razgovarao telefonom sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom telefonom. Pored njega tu su: šef kabineta Reins Pribus, glavni streteg Stiv Benon, portparol Šon Spajser i savetnik za nacionalnu bezbednost Majkl Flin.

Svi oni u međuvremenu su otišli iz Bele kuće. Preciznije, posle tačno 202 dana, jedini sa te slike koji su još uvek na funkciji u Beloj kući su Tramp i Pens.

Međutim, osim ovih zvaničnika, CNN podseća da se u Beloj kući nisu zadržali ni Džejson Miler, Majk Dabke, Entoni Skaramuči i drugi.

- Ne verujte lažnim vestima. Bela kuća je sasvim u redu. Nasledio sam haos i sada radim na tome da ga sredim -napisao je Tramp na Tviter nalogu 18. februara.

Slika pokazuje samo koliko je Trampova procena bila - i ostala - pogrešna, navodi CNN.

Foto: Guliver/Drew Angerer/Getty Images

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zoran

    19. avgust 2017 | 18:45

    Komentar je nepotreban.Trump,nije politicar.Obicna budala,koja nema pojma o politici.Zato i otpusta sve bolje od njega.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA