PUTIN SE PRETVARA U BOŽANSTVO: Fascinantan procenat Rusa veruje predsedniku

Veruju mu, odobravaju njegov rad, glasali bi za njega

  • 24

Više od 80 odsto stanovnika Rusije odobrava rad predsednika Vladimira Putina i ocenjuje ga kao dobar, svedoče podaci ankete koje je objavila Fondacija "Javno mnjenje“.

Putina u stvari briga za Srbiju, samo se inati EU: Petrič o uticaju Rusije na Balkanu

Moskva grmi: Putin priredio paradu vojnih jedinica koje su se proslavile na Krimu (LIVESTREAM)

Prema anketi, 81 odsto ispitanika odobrava Putinov rad i taj pokazatelj je stabilan u periodu od tri meseca. Na osnovu tih podataka, 11 odsto građana Rusije ne odobrava predsednikov rad. Anketa pokazuje i da je 79 odsto Rusa izjavilo da veruje Putinu.

Sociolozi su utvrdili da bi 65 odsto ispitanika glasalo za Putina na predsedničkim izborima kada bi oni bili održani u predstojeću nedelju. Drugo mesto po rejtingu zauzima Vladimir Žirinovski (Liberalno-demokratska partija Rusije) sa osam odsto, dok je na trećem mestu Genadij Zjuganov (Komunistička partija Ruske Federacije) sa četiri odsto podrške.

Tokom poslednjeg meseca nije se promenio ni rejting premijera Rusije Dmitrija Medvedeva, kome veruje 41 odsto ispitanika, dok 50 odsto anketiranih nema poverenja u njegov rad. Kada je reč o popularnosti partija, na vrhu liste je "Jedinstvena Rusija“, koju podržava 49 odsto anketiranih, Liberalno-demokratsku partiju Rusije podržava 11 odsto ispitanika, a KPRF sedam odsto.

(Telegraf.rs / Sputnjik)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan Bajić

    26. avgust 2017 | 09:12

    Živio Vladimir Putin! !!

  • Mara

    26. avgust 2017 | 09:48

    Odavno sam rekla, da je Rusija imala Petra Velikog, Katarinu Veliku i Putina cara

  • Srp i čekić

    26. avgust 2017 | 09:46

    Tako je to u komunizmu pod satanističkom crvenom zvezdom eto božanstva su i ruski i kineski i severnokorejski predsednici....a još Tito koliko je on božanstvo bio takvo se neće još dugo rodit?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA