≫ 

Harvi odneo prvu žrtvu: Muškarac poginuo u požaru kada je uragan protutnjao Teksasom

Uragan "Harvi" zadržao se nad jugoistočnim Teksasom, donoseći kišu i jake udare vetra koji su izazvali materijalnu štetu na teksaškom delu obale Meksičkog zaliva

  • 5

Jedna osoba poginula je u požaru u jednoj kući kada je uragan Harvi protutnjao kroz Rokport u američkoj saveznoj državi Teksas tokom noći, izjavio je danas gradonačelnik tog grada Čarls Vaks.

Hajde Harvi budi drug, pa obrni još jedan krug: Sramotni komentari iz Srbije na katastrofu koja se sprema Amerikancima (FOTO)

On nije pružio detaljnije informacije o žrtvi, preneo je Rojters.

Foto: AP/Tanjug

Uragan "Harvi" zadržao se nad jugoistočnim Teksasom, donoseći kišu i jake udare vetra koji su izazvali materijalnu štetu na teksaškom delu obale Meksičkog zaliva.

Foto: AP/Tanjug

Kao uragan četvrte kategorije, "Harvi" je to područje pogodio u petak uveče, izazivajući udare vetra do 209 kilometara na čas, da bi tokom narednih nekoliko časova postepeno oslabio, navodi AP.

Foto: AP/Tanjug

Ranije danas meteorolozi su saopštili da je snaga uragana Harvija oslabila do nivoa tropske oluje, ali je on i dalje prisutan iznad Teksasa upozorivši da će ova nepogoda doneti "izuzetno ozbiljne poplave".

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA