Objavljen snimak ubistva ruskog poslanika: Jurili su ga i pucali, počela je da šiklja krv posle rafala, a onda su kola udarila u banderu (VIDEO)

U jednom momentu se na snimku čuju pucnji, dok se u sledećem momentu na vetrobranskom staklu vidi se krv da bi potom usledio udarac u banderu

  • 4

Mukmad Aškabov, poslanik u parlamentu ruske republike Čečenije, poginuo je 25. avgusta posle pokušaja atentata dok je automobilom putovao na posao. Nedavno je objavljen i snimak iz unutrašnjosti vozila kada je udario u banderu i poginuo.

Bugarski vojnici tokom vojne vežbe ODBILI DA PUCAJU NA RUSKE METE: Procurele informacije za koje NATO nije hteo iko da sazna

Uznemirijući snimak uhvatio je šokantni trenutak kada automobilom udara u banderu nakon što je bilo pucano na njega i njegovo vozilo. U jednom momentu se na snimku čuju pucnji, dok se u sledećem momentu na vetrobranskom staklu vidi se krv da bi potom usledio udarac u banderu.

Prema preliminarnim informacijama, "poslanik je bio izašao iz svog doma da bi se automobilom odvezao na posao. Na autoputu u okrugu Ačkoj-Martan, neidentifikovani napadači pucali su na njegov automobil, što je dovelo do nesreće u kojoj je poslanik poginuo", navodi se u saopštenju istražnog odbora nadležnog za teška krivična dela.

Ovaj bivši komunistički funkcioner iz doba Sovjetskog Saveza poslanik je postao prošle godine.

Rukovodio je odborom za pitanja poljoprivrede, a 2015. je radio kao savetnik glavnog štaba čečenskog lidera Ramzana Kadirova, saopštio je parlament na svom internet sajtu.

Nadležni organi su pokrenuli istragu zbog ubistva, za koje smatraju da je motivisano službenim položajem žrtve, navodi agencija.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA