Otišao je prvi put na festival "Čovek koji gori", pa je odjednom utrčao u vatru i živ se zapalio! (FOTO)

Učesnici festivala "Burning man" su bili šokirani kada je muškarac u subotu prošao pored bezbednosne provere i vatrogasaca i uskočio u vatru u kojoj je gorela ogromna drvena statua

  • 2

Jedan od učesnika na festivalu "Burning man" preminuo je nakon što je utrčao u vatru. On je identifikovan kao oženjeni muškarac (41) iz Oklahome, prenosi Dejli Mejl.

Najekstremniji festival ikada: U pustinju dođe 70.000 ljudi, pesak gori od seksa i orgija, a onda i "zapale čoveka" (FOTO)

Aron Džoel Mitčel je spasen iz plamena u subotu, ali je nakon toga preminuo u bolnici. Policija je rekla da su ga vatrogasci izvukli iz vatre, a da je preminuo od opekotina.

Aronova majka je izjavila da je ovo prvi put da je njen sin otišao na festival "Burning man" (Čovek koji gori).

Na ovom festivalu je prisustvovalo oko 70.000 ljudi. On se održava u pustinji u Nevadi, a jedna od glavnih atrakcija festivala je paljenje ogromne drvene statue.

Foto: Tanjug/AP

Učesnici festivala su bili šokirani kada je muškarac u subotu prošao pored bezbednosne provere i vatrogasaca i uskočio u vatru u kojoj je gorela ogromna drvena statua, prenosi Independent.

- Oko 22:30 časova na festivalu "Burning man" muškarac je prošao kroz bezbednosni sistem i uskočio u vatru. Osoblje je pokušalo da ga spase, ali je nažalost lice preminulo od opekotina - stoji u saopštenju festivala.

Aron je radio u građevinarstvu i imao je i mlađeg brata. Nije bio pod uticajem alkohola ali nije poznato da li je uzimao drogu. Otac ga je poslednji put video 1. avgusta pre nego što je otišao na festival pomračenja sunca u Oregonu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA