Na Floridi se pripremaju za najgore: Uragan Irma dostigao četvrtu kategoriju, sve je neizvesno, Amerika je na nogama! (VIDEO)

Donald Tramp ponudio sve resurse Floridi kako bi se pripremala za potencijalnu opasnost

  • 5

Uragan Irma dostigao je četvrtu kategoriju nad zapadnim delom Atlantskog okeana i podstakao hitna reagovanja na Floridi i Portoriku.

Uragan Irma ojačao: Ide velikom brzinom ka Karibima i donosi velike padavine naredne nedelje

Iako je ponašanje uragana i dalje neizvesno, mogućnost da vlada Sjedinjenih američkih država proglasi vanredno stanje u 67 okruga u državi je sve veća.

- Na Floridi se uvek pripremamo za najgore, a nadamo se najboljem. I dok tačna put uragana niije apsolutno poznat u ovom trenutku, ne možemo sebi priuštiti da se ne pripremimo - rekao je guverner Floride Rik Skot.

- Ovo vanredno stanje omogućava našim službenicima da se pripreme kako bi u hitnom slučaju brzo postupili u najboljem interesu stanovnika Floride - dodaje.

Guverner je razgovarao i sa američkim predsednikom Donaldom Trampom koji je ponudio sve resurse Floridi kako bi se na vreme pripremili za potencijalnu opasnost.

Ovde možete pratiti kretanje uragana Irma:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Groficaofica

    5. septembar 2017 | 09:03

    Tako treba,da se pozbavite svojim dvoristem ne da zavodite red u tudjem

  • Ocajno pero

    5. septembar 2017 | 09:07

    Da li ce i ovaj kao Harvi da bude drug i pkrene jos jedan krug, pa nek se kauboji igaju sa Harpom i izazivaju padavine da bi nekom naudili.

  • suzana cepurac

    7. septembar 2017 | 00:36

    necija deca su tamo,otisli su da rade,kako mozete tako da komentarisete,strasno je i jadno,upravo sam se cula smojim detetom i ocekuje se evakuacija,mislite li da mi je lako a tamo ima puno nase dece,stidite se

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA