Blizu obala Severne Koreje ruska i kineska mornarica zajednički vežbaju na Pacifiku: Amerikanci lome prste!

Ruski i kineski borbeni brodovi su u okviru vežbe spasavanja na moru, trenirali i elemente potrage i spasavanja

  • 20

Ruska i kineska mornarica održale su vežbu spasavanja broda u okviru pomorske vojne vežbe "Saradnja-2017", izjavio je danas portparol ruske pacifičke flote kapetan Vladimir Matvejev.

Rusi demolirali džihadiste u Siriji: Ispalili šest raketa na sedišta ISIS-a u provinciji Hama

Posebna plovidba: Dva ruska vojna broda prolaze kroz Lamanš, a prati ih britanska Kraljevska mornarica

Prema njegovim rečima, ruski i kineski borbeni brodovi su u okviru vežbe spasavanja na moru, trenirali i elemente potrage i spasavanja, preneo je TASS.

Vojne vežbe "Saradnja-2017" organizovane su u bazi pacifičkih flota od 18. septembra i trajaće do 26. septembra.

Pomorske vežbe se održavaju u Japanskom moru i južnom delu Ohotoskog mora od 22. sepetmbra do 26. septembra.

Kina i Rusija održale su pomorske vojne vežbe blizu obala Severne Koreje u vreme nastavka napetosti zbog nuklearnih ambicija ove izolovane države, naveo je Rojters.

Ovo je drugi deo kinesko-ruskih pomorskih vežbi ove godine, nakon prvog dela koji se odvijao na Baltičkom moru u julu, dodala je britanska novinska agencija.

Daljinac

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ateista

    24. septembar 2017 | 11:37

    Ti rusi su čisto zlo!? U prvom Hladnom ratu je Rusija sa raketama na Kubi plašila ceo svet ovako kako to sada Putin radi sa Kimom i S.Korejom tako da je svima jasno kako mira na ovom svetu neće biti sve dok se sa lica zemlje ne izbriše i ta krivoslavna Rusija ko šta se izbrisala satanistička Vizantija?Nemojte samo sada da je to mržnja ja to tako vidim ko šta vidim da je Bog izbrisao tu Vizantiju koliko je bila pravoslavna kad je delila crkvu ko šta znam da je srbe držao u ropstvo 500g što su izdali i papu i braću i veru prodali za večeru toj Vizantiji ili nije tako? Neki već sada Putina i Moskvu zovu "Treći Rim" onako kako se Vizantov, Konstantinopolis nazvao "Novi Rim" pa se sada tako lepo zove Istanbul pa me ne bi čudilo da se to desi i Moskvi a taj Istanbul je i jedan od najlepših gradova u ovom delu sveta pa vidimo to i po toliko gledanim turskim serijama. A ona Aja Sofija iz koje se trebalo upravljati otcepljenom crkvom je tako lepo iz krivoslavlja ispravljena minaretima....nije li to sve tačno tako?

  • Ateista

    24. septembar 2017 | 12:51

    Kad je Grčka pravoslavna crkva svetu priznala 2014g da Julijanski kalendar nije tačan, posle toga je počelo da izlazi na videlo kako je 30 000 srba u RH zbog tog priznanja otvorilo oči i prešlo u katolike i 70 000 grka u Grčkoj i neki kažu čak 100 000 ukrajinaca a nesme da se zna koliko rusa i srba u njihovim zemljama a da ne govorimo o poturčavanju jer se pisalo o tome. I logično sećate se kad su posle srpski i ruski mediji po tradiciji napali hrvate za pokatoličavanje srba samo nisu nikoga napali za poturčavanje. Posle toga je Papa Franja sa grcima potpisao ugovor o zajedničkom radu na pomirenje i ujedinjenje Crkve. E posle je lepo Putin ustao da to spreči tako što je u sve više katoličku Ukrajinu poslao vojsku i uzo Krim i počeo da preti nuklearnim oružjem pa je Papa još par puta spomenuo ujedinjenje a Putin mu zatvorio usta kad je poslao vojsku u Siriju tamo njemu blizu i eto još ćuti. Pa eto pravoslavci i dalje teraju inat u otcepljenoj crkvi i dalje krivoslave i žive u istim lažima i obmanama. Posle neko kaže da su hrišćani BRAĆA a oni čisto zlo koje još od 11veka vodi medjusobni verski rat i pokreće sve ratove a to muslimani koriste da se bolje šire i milom i silom baš kako od njih Kuran zahteva!?

  • Mile kitic

    24. septembar 2017 | 11:37

    Opet provukacije Dobice po Repu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA