≫ 

Beskućnik ubio ženu koja mu je pomogla, a onda i njenog sina: Krvnički ih je izbo na spavanju, a sada ga je stigla kazna! (FOTO)

Sud u Birmingemu je istakao da se Trejsi Vilkinson (50) sažalila na Barlija, nakon što ga je 2016. godine našla ispred supermarketa

  • 7

Beskućnik koji je brutalno ubio ženu iako mu je pomogla kao i njenog sina, osuđen je na doživotnu robiju, prenosi Gardijan.

Bolesnik: Monstrum iz Vegasa pokolj planirao do najsitnijih detalja. Imao je kamere svuda, gledao kako dolazi policija dok on rešeta ljude!

Aron Barli (24) je 17 puta izbo nožem Trejsi Vilkinson, dok je njenom sinu Pirsu naneo osam ubodnih rana, nakon što se ušunjao u njihov dom u Stourbridžu.

Barli, kojem je porodica Vilkinson dala hranu, prijateljstvo i krov nad glavom, pokušao je da ubije i Trejsinog muža Pitera, nakon se vratio kući posle šetnje sa psom.

Sud u Birmingemu je istakao da se Trejsi Vilkinson (50) sažalila na Barlija, nakon što ga je 2016. godine našla ispred supermarketa.

Odvela ga je kod sebe kući i dala mu je večeru. Porodica je pomogla Barliju da pronađe smeštaj i da dobija obrok svake večeri.

Piter Vilkinson (47), uspešni biznismen, dao je Barliju posao u svojoj kompaniji, ali je morao da ga otpusti kada je otkrio da momak uzima drogu.

Ubica je sa porodicom proveo Božić prošle godine, a na okupljanju je bila i Linda, ćerka Vilkinsonovih.

Tom prilikom je Trejsi napisao čestitku obrativši joj se kao "majci koju nikada nije imao". Kada je izgubio svoj smeštaj, porodica mu je dozvolila da ostane sa njima dve nedelje.

Foto: West Midlands Police

Krajem marta ove godine, godinu dana nakon što je upoznao porodicu, Barli je upao u njihovu kuću sa nožem.

Ubio je Trejsi na krevetu, a njenog sina (13) u dečijoj sobi. Kada se Piter vratio iz šetnje, Barli ga je zaskočio u bašti, gde se krio.

Zadao mu je šest ubodnih rana pre nego što je pobegao porodičnim kolima. Motivi za ovakav gnusan zločin nisu poznate.

Ubica je odbio da objasni policiji zašto je to uradio, a takođe nije dozvolio da se na njemu obave toksikološke analize, pa je nepoznato da li je bio pod uticajem droge.

Psihijatri nisu uspeli da pronađu tragove nikakvih mentalnih poremećaja, prenosi Gardijan.

Foto: West Midlands Police

Volonteri u Centru za odvikavanje od droge i alkohola su istakli da je Barli tražio pomoć kako bi ubio nekog. Jednom prilikom je istakao da je imao dva cilja u životu - da ubije policajca i zatvorskog čuvara.

Neposredno pre ubistva porodica je Barliju otkazala pretplatu za telefon. Takođe je Trejsi jednoj prijateljici rekla da Barli stalno preko ograde gleda ka njihovoj kući i da ne želi da ima bilo šta sa njim.

Ćerka Linda je na sudu rekla ubici da mu nikada neće oprostiti ovo što je uradio. Ona je izbegla njegov ubilački pokolj jer studira daleko od kuće.

Piter je svoju ženu opisao kao osećajnu osobu koja je volela da se bavi humanitarnim radom i da pomaže ljudima.

Više fotografija pogledajte OVDE.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • anesa

    4. oktobar 2017 | 15:09

    Pa ti budi dobar

  • renata

    4. oktobar 2017 | 16:14

    Nisu svi beskucnici ovakvi. Kao i u bilo kom drustvenom sloju ima ih i losih i dobrih. Mada svakako je rizicno svakog primati u kucu.

  • ma znam da znaš

    5. oktobar 2017 | 00:22

    Poremećaj u malom mozgu ....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA