Uznemirujući sadržaj! Ubijen terorista Abu Bakr Omar koji je živeo sa 30 žena (VIDEO)

- To je odgovor El Bagdadiju - kažu sirijski vojnici

  • 3

Televizija „Zvezda“ objavila je ekskluzivni snimak na kojem se vidi kako pripadnici sirijskih snaga likvidiraju komandanata DAEŠ-a Abu Bakra Omara. Borbe u kojima je terorista likvidiran vođene su pored grada Majadina, u provinciji Dejr el Zoru.

Rusi ispalili razorne rakete na džihadiste i rasterali ih posle tri godine: Sa sirijskim snagama oslobodili su grad! (FOTO) (VIDEO)

Kako je saopštio stringer „Zvezde“ sa lica mesta, Abu Bakr Omar nekoliko godina je proveo u zatvoru u Iraku, a posle toga i u Siriji zbog terorističke propagande.

On je pristupio DAEŠ-u 2014. godine i bio je komandant jedne od jedinica. Interesantno je da je kod Abu Bakra Omara, prema podacima stringera „Zvezde“, bilo 30 žena, što pokazuje koliko je bio uticajan među militantima.

Na snimku sirijski vojnici pokazuju telo teroriste.

- To je odgovor El Bagdadiju. Kada teroristi zarobljavaju naše vojnike, odsecaju im glave. Kao odgovor na to mi teroriste šaljemo na onaj svet - kažu sirijski vojnici, a prenosi Sputnjik.

Video pogledajte ovde:

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA