25 muškaraca je htelo da je siluje, a onda joj je u pomoć pritekao neočekivani spasilac! (FOTO)

- Dođi sa nama, idemo da se zabavimo, 25 na tebe samu, biće ti nezaboravno - navodno joj je rekao vođa grupe

  • 12

Gaja Gvarnota (25), fotograf iz Livorna, šetala je sama centrom Firence kada je na nju naletela grupa muškarca koji su počeli da je vređaju, a zatim su hteli da je kidnapuju i odvedu na nepoznato mesto kako bi je silovali. Međutim, na njenu veliku sreću, u pomoć joj je pritekao neočekivani spasilac.

Monstruozan zločin trese selo kod Skoplja: Brat silovao sestru, pa je isekao nožem!

Gaja je otkrila da je bilo čak 25 muškaraca i da je jedan od njih pokušavao da je natera na grupni seks, piše Daily Mail.

- Dođi sa nama, idemo da se zabavimo, 25 na tebe samu, biće ti nezaboravno - navodno joj je rekao vođa grupe i dodao da 'dosad još nije bila s toliko muškaraca istovremeno', a onda ju je grubo povukao za ruku i skinuo joj naočare.

Kad se već činilo da joj nema spasa, pojavio se - spasitelj. Cvećar Hosein Alamgir primetio je muškarce i odmah priskočio uplašenoj devojci u pomoć.

Oterao je nasilnike i odveo Gaju na sigurno. Ono što ju je posebno iznenadilo je to što ju je nahranio i poklonio joj ružu.

Alamgir (58) je rodom iz Bangladeša, a u Italiji živi od 2005. godine.

- Zahvaljujem bogu na ovakvim ljudima. Hosein mi je pomogao iako se i sam našao u opasnosti, a zauzvrat nije tražio ništa. Nikad mu to neću zaboraviti - rekla je Gaja, koja je celu priču objavila na svom Fejsbuk profilu.

Ona želi da pokaže da se još uvek treba boriti za ženska prava i da 'imigranti nisu loši ljudi' kako ih prikazuju.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sun

    21. oktobar 2017 | 10:05

    Spasioc je naleteo, i poceo njih 25 da bije gladiolama, ruzama,ali presudan je bio udarac magnolijom!!! koje su bre ovo izmisljene price..a...

  • Ruja

    21. oktobar 2017 | 09:25

    Ma da propaganda on samo reko bu i oni se razbezali

  • SlobodaNarodu

    21. oktobar 2017 | 11:17

    Masta moze svasta, a kako ih je izbrojala sve? Nego sada da pocne da pise knjigu, posto ne zivi kood nas da ide na farmu ili parove.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA