≫ 

PUTINOVI BELI SPECIJALCI: Ruska garda kakvu nema niko na svetu (FOTO)

Prema rečima Kadirova, obuku i trening vodiće polaznik akademije Generalštaba vojske Rusije Danil Martinov

  • 25

Lider Čečenije Ramzan Kadirov saopštio je da se priprema arktički odred Ruske garde, koji će činiti polaznici Ruskog univerziteta za specijalne jedinice u Gudermesu.

Voditeljka i rijaliti zvezda Ksenija je ćerka Putinovog mentora, a sada zvanično kreće u borbu protiv Vladimira! (FOTO) (VIDEO)

- Sastao sam se sa zamenikom direktora Federalne službe vojske nacionalne garde Ruske Federacije, načelnikom Uprave za borbenu pripremu, generalom Jurijem Babkinom. Razgovarali smo o pripremi specijalnog arktičkog odreda Ruske garde, u čijem će sastavu biti polaznici Ruskog univerziteta za specijalne jedinice u Gudermesu - napisao je Kadirov na Instagramu.

Prema rečima Kadirova, obuku i trening vodiće polaznik akademije Generalštaba vojske Rusije Danil Martinov, prenosi Sputnjik.

Lider Čečenije je precizirao da su u odred uključeni instruktori Ruskog univerziteta za specijalne jedinice, koji su ranije učestvovali u iskrcavanju na Severni pol. U njemu će biti i borci specijalnih odreda „Vitez“ i „Ris“.

U aprilu, nakon obuke, vojnici će otputovati na Arktik, gde će uvežbavati taktiku održavanja bezbednosti u surovim uslovima severa.

- Nakon razgovora, Jurij Aleksandrovič je posetio pripadnike odreda i uručio medalje Ruske garde borcima "Letećeg odreda" - dodao je Kadirov.

Foto: Profimedia/TASS

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • seka

    22. oktobar 2017 | 13:51

    Rusi nista nisu znali napravit i uvek su bili pogan narod

  • vuk

    22. oktobar 2017 | 13:41

    ma ti si lud..ja isti tito..dao vojvodinu i kosmet autonomiju da srbija bude slabija..sto nije da malo u hrvatskoj krajna, slavonija gde su srbi bi vecni vecina..malo po bosni..ludi srbi nit smela biti krajevini niti jugoslavija pogotovo kao pobednik 2 velikih rata..eto sada sta smo..

  • Mile

    22. oktobar 2017 | 13:56

    Jos da nauce da skijaju pa da barem neko od Rusa osvoji nekj medalju u skijanju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA