Devojčica (14) je bila u kadi kada je iznenada umrla: Objavljena je njena poslednja fotografija koja je sve uznemirila (FOTO)

Porodica se složila da policija objavi njenu poslednju fotografiju kao upozorenje za ostale

  • 1

Medison Koe (14) iz Lovingstona, iz američke države Novi Meksiko, umrla je nakon što je koristila mobilni telefon u kadi nakon čega je udarila struja. Policija je objavila njenu poslednju fotografiju kao upozorenje za ostale.

Svadbena fotografija na kojoj su svi zabezeknuti od užasa: Iza objektiva se događao pravi pakao (VIDEO)

Naime, Medison je poslala prijateljici fotografiju njenog telefona priključenog na produžni kabl samo nekoliko trenutaka pre nego što je umrla.

- Kada koristite produžni kabl da biste mogli da koristite svoj telefon dok ste u kupatilu - napisala je Medison uz fotografiju.

Iako se prvobitno mislilo da je tinejdžerka umrla nakon što joj je telefon koji se punio upao u kadu, sada je otkriveno da telefon ipak nije bio glavni krivac. Umesto toga, policija veruje da je nesreća prouzrokovana kada je Medison priključila telefon na produžni kabl ili dok ga je držala u kadi dok se punio.

Njena porodica se složila da u javnost policija objavi fotografiju kako bi se podigla svest o opasnostima korišćenja elektirčnih uređaja u blizini vode, da ne bi drugi doživeli ponovili njenu grešku.

Foto: Police

- Kupatilo je mesto za tuširanje i lično vreme, a vaši telefoni ne pripadaju u kupatilu - rekla je tinejdžerkina mama Feliša Ovens.

Njena baka otkrila je da je Medison imala opekotine na ruci gde je držala uređaj.

(Telegraf)

Daljinac

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JA

    5. januar 2018 | 03:16

    Koji mozak. Bolest da ne mozes bez telefona ni desetak minuta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA