Petorica tinejdžera možda završe na doživotnoj robiji jer su bacili komad betona sa nadvožnjaka

Tinejdžeri imaju između 15 i 17 godina, ali su sva petorica optuženi kao odrasli

  • 11

Sudija je odbio kauciju za petoricu tinejdžera iz Mičigena koji su optuženi za drugostepeno ubistvo sa nadvožnjaka. Komad betona, težak skoro tri kilograma, usmrtio je Keneta Vajta (32). 

Šetala je bebu u kolicima, a onda joj je na glavu pao BETONSKI BLOK. Pala je i nije ustala... (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

Sva petorica tinejdžera su, pred sudom, izjavili da nisu krivi. Za drugostepeno ubistvo mogli bi da dobiju i kaznu doživotnog zatvora, piše 12news.com.

Vajt je preminuo od povreda zadobijenih kada je komad betona pao na njega kroz vetrobransko staklo kombija koji je prolazio ispod nadvožnjaka. Beton mu je pao na glavu, odbio se o tablu i udario ga u grudi. Policija je odmah posumnjala da je beton bačen namerno, za razliku od sličnih incideneta koji su se u maju desili, a smatrani su nesrećnim slučajem.

Vajt, otac petogodišnjeg dečaka i građevinski radnik, bio je na putu kući u kombiju, koji je vozio prijatelj. Kombi je išao brzinom od oko 113 kilometara na sat kada je beton pao na njega.

Tinejdžeri imaju između 15 i 17 godina, ali su sva petorica optuženi kao odrasli. Kajl Enger, koji sledeće nedelje puni 18, optužen je da je bacio beton koji je pogodio kombi.

- Ovo nije nikakva igrarija, jer nije nikome smešno - rekao je sudija.

Njih petorica su suočeni i sa optužbama za udruživanje i uništavanje imovine. Policija navodi da je najmanje 20 komada betona i kamenja pronađeno na auto-putu oko 129 kilometara severno od Detroita. Ostali automobili su oštećeni, ali izgleda niko nije povređen.

Daljinac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rep

    26. oktobar 2017 | 00:21

    Jedino sta valja u SAD-u su zatvorske kazne

  • Da nažalost

    26. oktobar 2017 | 08:11

    Kod nas bi rekli:,, igrala se deca, nisu hteli, dijagnoza -hiperaktivan- pa onda trčanje od policije, do advokata, sudije i gde sve ne, da dete krivično ne odgovara, pa za koju godinu postaje nasilnik i prestupnik, i u kući i van nje

  • Sanja

    26. oktobar 2017 | 00:33

    Sta ti je pravna drzava.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA